Αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Σεσκ

11:42 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας έδειξαν πως η κατάσταση του τραυματισμού του διεθνούς μέσου βελτιώνεται ωστόσο πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ισπανίας στα τελικά του EURO 2012 κόντρα στην Ιταλία.
Ο Φάμπρεγας υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό στο πόδι και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο

και υπάρχει αισιοδοξία πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, θα μπορεί να τον υπολογίζει από τις 10 Ιουνίου.
Κατά τα άλλα, για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία, ο Ντελ Μπόσκε σκοπεύει να παρατάξει την Εθνική Ισπανίας με τον Κασίγιας τερματοφύλακα και με αμυντική τετράδα τους Αρμπελόα, Ράμος, Πικέ και Άλμπα. Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς και Τσάβι θα είναι τα τρία χαφ με τους Νταβίντ Σίλβα, Ινιέστα και Τόρες να είναι η επιθετική τριπλέτα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα