Ποντίκια στο αεροπλάνο της Μπαρτσελόνα

13:20 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το αεροπλάνο που θα μετέφερε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη για το μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ ήταν γεμάτο ποντίκια στους αποθηκευτικούς χώρους όπως ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι συντήρησης. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος βρισκόταν προηγουμένως στην Γουινέα και μόλις άδειασε από επιβάτες οι υπεύθυνοι μπήκαν για τον καθιερωμένο έλεγχο όταν ανακάλυψαν ποντίκια.

Αμέσως ακολουθήθηκε αυστηρά το πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής με το αεροσκάφος να

"σφραγίζεται" και να γίνεται απολύμανση σε όλους τους χώρους. Ωστόσο, τα εμπόδια συνεχίστηκαν για την Μπαρτσελόνα καθώς η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Μαδρίτη με 40 λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας ομίχλης στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Με την αποστολή ταξίδεψε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ αλλά και ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι.

Πάντως την όλη ταλαιπωρία απέφυγε ο άμεσος συνεργάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος ταξίδεψε με τρένο για την Μαδρίτη καθώς οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει αεροπορικώς λόγω της πρόσφατης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου στην παρωτίδα και έτσι ο Βιλανόβα θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Keywords
Τυχαία Θέματα