Αισιοδοξούν οι Λέικερς για Πολ

11:30 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο στρατόπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς εξακολουθεί να επικρατεί αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η συμφωνία για την απόκτηση του Κρις Πολ η οποία περιλαμβάνει ανταλλαγές ανάμεσα στην ομάδα του Λος Άντζελες αλλά και στους Νιου Ορλίς Χόρνετς και Χιούστον Ρόκετς.

Αισιόδοξο είναι το κλίμα και στα στρατόπεδα των δυο ομάδων καθώς κοινή πεποίθηση είναι πως ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν θα δώσει την έγκριση του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία προβλέπει την παραχώρηση

του Κρις Πολ στους Λέικερς οι οποίοι με την σειρά τους θα δώσουν ως ανταλλαγή στους Χιούστον Ρόκετς τον Πάου Γκασόλ ενώ και ο Όντομ θα πάει ως αντάλλαγμα στους Χόρνετς. Επίσης η ομάδα της Νέας Ορλεάνης θα αποκτήσει από τους Χιούστον Ρόκετς τους Σκόλα, Μάρτιν, Ντράγκις καθώς μια επιλογή από τα ντραφτ.

Στις μεταγραφικές κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων ενόψει της έναρξης του NBA τα Χριστούγεννα, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς καλωσόρισαν πίσω τον σούτινγκ γκαρντ Ρότζερ Μέισον ο οποίος είχε αγωνιστεί για μια διετία (2006-2008) στους Ουίζαρντς και στην περσινή σεζόν δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί στους Νιου Γιόρκ Νικς.

Στην Οκλαχόμα, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Ντικουάν Κουκ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σίτι Θάντερ, διετούς διάρκειας έναντι 6.5 εκ. δολαρίων. Την περασμένη σεζόν, ο Κουκ είχε 5.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Οι Μπόστον Σέλτικς πρόσθεσαν ακόμα τρεις παίκτες στο ρόστερ τους, τον 30χρονο γκαρντ Μαρκίς Ντάνιελς ο οποίος πέρσι είχε δοθεί δανεικός στους Σακραμέντο Κινγκς, τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ Κρις Ουίλκοξ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τον 26χρονο σέντερ Κρεγκ Στίσμαν ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο NBA.

Ο 23χρονος φόργουορντ, Θάντεους Γιανγκ αν και είχε το δικαίωμα να επιλέξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αποφάσισε να παραμείνει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο. Στους Ντιτρόιτ Πίστονς, ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ Ρίτσαρντ Χάμιλτον, μετά από εννέα χρόνια βρίσκεται εκτός πλάνων και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την αποδέσμευση του. Τέλος, οι Σακραμέντο Κινγκς προσέθεσαν δυο παίκτες στο ρόστερ τους τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ Μάρκους Θόρντον ο οποίος υπέγραψε για πέντε χρόνια έναντι 40 εκ. δολαρίων και τον 28χρονο φόργουορντ Τσακ Χέιζ ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο έναντι 21.3 εκ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα