Ποιος είπε ότι της λείπει ο Τόρες;

00:26 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: 5-0

Γήπεδο: Ρόουζ Γκάρντεν

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Ισπανία που πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από 2 ματς, επικρατώντας με 5-0 της Βενεζουέλας.

Πρόσωπα του αγώνα ο Ίκερ Κασίγιας που έπιασε τον Φαν ντερ Σαρ στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα ματς χωρίς γκολ, αλλά και ο Σολδάδο που πέτυχε χατ τρικ.

Μόλις στο

6ο λεπτό ο Ράμος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Βενεζουέλας, ενώ στο 11' ο Γιορέντε έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 17' ο Ερνάντες απέκρουσε το σουτ του Ινιέστα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γιορέντε καθυστέρησε μετά από πάσα του Ινιέστα και δεν πρόλαβε να πλασάρει.

Στο 28ο λεπτό ο Σίλα σούταρε αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ το γκολ για τους «φούριας ρόχας» ήρθε στο 37'.

Το πρώτο σουτ του Ινιέστα κόπηκε, αλλά ο Φάμπρεγκας τροφοδότησε πάλι τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα κι εκείνος με νέο σουτ έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Νταβίντ Σίλβα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή κι έκανε το 2-0, ενώ η παράσταση των Ισπανών συνεχίστηκε και στην επανάληψη.

Στο 47', οι Σίλβα, Καθόρλα και Σολδάδο συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 3-0.

Ο Σολδάδο πέτυχε και το 4-0 στο 53' με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Αρμπελόα από τα δεξιά, ενώ στο 65' είχε την ευκαιρία να κάνει χατ τρικ αλλά ο Ερνάντες απέκρουσε με τα πόδια το πέναλτι που εκτέλεσε.
Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο Σολδάδο από τον Αμορεμπιέτα που αποβλήθηκε κιόλας.

Η Ισπανία είχε κι άλλες φάσεις στη συνέχεια και πέτυχε το τελικό 5-0 στο 83ο λεπτό με τον Σολδάδο να κάνει τελικά το χατ τρικ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος (61' Πουγιόλ), Άλμπα, Μπούσκετς, Αλόνσο (60' Τσάβι), Φάμπρεγκας (75' Μουνιαΐν), Σίλβα (61' Νάβας), Ινιέστα (46' Καθόρλα), Γιορέντε (46' Σολδάδο).

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ερνάντες, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Αμορεμπιέτα, Κουιχάδα (72' Φλέτσερ), Τ.Ρινκόν, Άλβαρες (60' Ριβέρο), Βιτάλι (81' Φλόρες), Αράνγκο (89' Γκρέκο), Σ.Ροντόν (78' Σ.Ροντόν), Μικού (66' Τούνιες).

Keywords
Τυχαία Θέματα