Πως προέκυψε η ομαδική παραίτηση

00:17 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο πως όσο περνάνε οι μέρες και οι μέτοχοι συνεχίζουν να... παίζουν την κολοκυθιά, η ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στο γκρεμό. Αυτή η αναβλητικότητα έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό στη διοίκηση, καθώς ούτε λεφτά βλέπουν, ούτε όμως και συγκεκριμένες θέσεις. Όλες τις προηγούμενες μέρες υπήρχε μία έντονη φημολογία για μαζικές παραιτήσεις από το Δ.Σ. Η τιμωρία με αναστολή από την Πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ, ουσιαστικά έδωσε και χρόνο... ζωής στη διοίκηση της Ένωσης, για

να φτάσουμε μάλιστα στην πρόσφατη εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να έχει πολύ μικρή διάρκεια, αφού σήμερα αποφασίστηκε ομαδική παραίτηση στη Γ.Σ. της 7ης Μαρτίου, εφόσον δεν έχουν μπει χρήματα από τους μετόχους. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός σχήματος που θα τρέχει καθημερινά για τα πάντα, αλλά θα αγνοείται επιδεικτικά από τους μετόχους, που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Κατά την σημερινή έλευση πολλών στελεχών της ΠΑΕ στα γραφεία της ομάδας, υπήρχε η αισιοδοξία πως μέσω του Βασίλη Σίμου (το μέλος που εκπροσωπεί τον Νοτιά στο Δ.Σ.) θα είχαν μία καλύτερη ενημέρωση για τις προθέσεις του Νίκου Νοτιά, αφού επικοινωνία του μεγαλομετόχου με τον Ανδρέα Δημητρέλο, δεν υπάρχει. Μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν από τον Σίμο αν ο ίδιος έχει επικοινωνία με τον Χιώτη εφοπλιστή, αν ξέρει πότε έρχεται από την Αμερική (κάτι που το διάβασαν από τον Τύπο) και βεβαίως αν έχει αφήσει κάποιο... δείγμα γραφής για τις προθέσεις του, ως προς τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει στα ταμεία, προκειμένου η ΑΕΚ να γλιτώσει έναν βέβαιο... θάνατο.

Ωστόσο, η... κολοκυθιά συνεχίστηκε. Ο Βασίλης Σίμος επιβεβαίωσε πως έχει επικοινωνία με τον Νοτιά, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για ταξίδι του μεγαλομετόχου στην Ελλάδα και βέβαια επανέλαβε τα... ίδια και τα ίδια. Διαμήνυσε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένος από την στάση των πρώην «συμπαικτών» του, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα, δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και τον αφήνουν... ξεκρέμαστο. Δηλαδή από ουσία... μηδέν και δείγμα του ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση για χρηματοδότηση, παρότι οι μέρες περνάνε επικίνδυνα. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έφερε μία μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της διοίκησης, έναν έντονο προβληματισμό, ενώ δεν έλειψε και ο εκνευρισμός. Για αυτό και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ομαδική παραίτηση καθώς είναι το μόνο μέτρο πίεσης που έχουν πλέον στα χέρια τους, προκειμένου να «ξυπνήσουν» τους μετόχους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα