«Πλέον δεν υπάρχουν τελικοί»

21:22 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Γιώργος Σκαραφίγκας και Νίκος Παπανικολόπουλος συμφώνησαν πως πλέον δεν υπάρχουν παιχνίδια-τελικοί, υπάρχει μόνο το μπάσκετ και θα πρέπει να πάρουν όσες περισσότερες νίκες γίνεται.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού μίλησε για τη συνέχεια: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Παπανικολόπουλο. Πλέον δεν υπάρχουν τελικοί. Υπάρχει μόνο το μπάσκετ.

Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα επόμενα ματς. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερες νίκες στον πρώτο γύρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι,

για τη μέχρι τώρα παρουσία του.

Είναι καλή και δουλεμένη ομάδα και οι παίκτες δίνουν σε κάθε ματς παραπάνω απ' ό,τι μπορούν».

Στη συνέχεια τόνισε πως θα πρέπει να κρατήσουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα: «Εμείς πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια και να κρατήσουμε τα στεγανά των αποδυτηρίων, γιατί πολλά παιδιά δικά μας, όλη την εβδομάδα έβγαλαν πράγματα προς τα έξω, ενώ δεν έπρεπε. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Παπανικολόπουλος: «Έχουμε δρόμο...»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, στον πρώτο γύρο. Εύχομαι καλή συνέχεια. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει κάτι, γιατί το πρωτάθλημα έχει άλλες 12 αγωνιστικές. Να είμαστε γεροί, γιατί έχουμε να ζήσουμε πολλές δύσκολες και συγκλονιστικές στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα