Πήρε το ντέρμπι κι ελπίζει η Ομόνοια

18:16 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΪ ΟΦ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δόξα Κ.-Αγία Νάπα: 0-1
(Αντωνίου 20')

Με σκόρερ τον Αντωνίου στο 20', η Αγία Νάπα απέδρασε από το Μακάρειο με το διπλό αυξάνοντας την απόσταση από την Δόξα στους τέσσερις βαθμούς

Εθνικός Α.-ΑΕΛ: 1-1
(Ζουνίνιο 1'-Νικολάου 90+3')

Σε ένα ματς όπου τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο και το τελευταίο λεπτό, Εθνικός και ΑΕΛ μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα ματς όπου είδαμε γκολ

στο πρώτο και το τελευταίο λεπτό. Ο Ζουνίνιο στο 44ο δευτερόλεπτο έβαλε μπροστά τον Εθνικό, ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων Μάριος Νικολάου ισοφάρισε στο 93' με κεφαλιά.

Ανόρθωση-Ομόνοια: 1-3
(Γκονσάλβες 5'-Γκαρσία 45+4', 76', Ασίς 58)

Παρά το γεγονός ότι με το «καλημέρα» του αγώνα βρέθηκε με ένα γκολ στην πλάτη, η Ομόνοια κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 σε βάρος της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και να ξανανέβει στην τέταρτη θέση του πίνακα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Γκαρσία.

Η «μεγάλη μαφία», όπως αποκαλείται χαϊδευτικά ο έμπειρος Ισπανός φορ, σημείωσε δύο γκολ (το ένα με πέναλτι) και οδήγησε την ομάδα του, που πλέον έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή του αντίπαλο και άλλους τόσους λιγότερους από την τρίτη ΑΕΚ, σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Ο Ασίς πέτυχε το άλλο γκολ των πρασίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα