Δεν δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής

18:03 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΛ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Καρδίτσας

Στο γειτονικό ντέρμπι του Κάμπου η Καρδίτσα επικράτησε με 1-0 της Λάρισας και συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα η ΑΕΛ έβαλε τέλος σε ένα σερί νικών και μένει πίσω στη μάχη για τα πλέι-οφ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης

ο Πέεφ στο 77'. Η Αναγέννηση μπορεί να μην ήταν καλύτερη, ωστόσο μπροστά σε 1200 φιλάθλους ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε την σπουδαία νίκη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς(61' Σκόνδρας), Βουτσιάς(76' Μαυρίας), Σαϊν, Τζέκος, Μπιτέλης(56' Κουλίδης), Πέεφ.
ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας(79' Παμλίδης), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Πινδώνης(67' Μπανούσης), Ελιομάρ(89' Ρίστοβιτς), Πίντο, Μπόγιοβιτς, Σέρτζιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

Σαν σε προπόνηση ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 και συνεχίζει χωρίς αντίπαλο στον Βόρειο Όμιλο. Καλύτερος ο «Γηραιός» σε όλο το ματς, έκανε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Στο 32' ο Ζιάμπαρης άνοιξε το σκορ, στο 70' Σιατραβάνης έκανε το 2-0 και στο 89' ο Τσιλιανίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Λουκίνας.
Απόλλων 1926 (Μ. Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Ακασού, Καράμπελας, Παναγιωτούδης, Φιγκερόα, Αναστασίου, Κωστούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα