Περιμένουν να ξεκαθαρίσει…

21:06 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου έφυγε, δίχως η ΑΕΚ να έχει ουσιαστικό όφελος από επενδυτικές συζητήσεις. Παρά μόνο μεγάλωσε η ένταση και η γκρίνια στο εσωτερικό της με αφορμή τις μεγάλες οφειλές σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της Ενωσης. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παραμένει σε οριακό σημείο και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση αργά ή γρήγορα θα έρθει και η λύση του Πρωτοδικείου, κάτι που θα συζητηθεί εκτενώς και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας στις 3 Φεβρουαρίου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης συνεχίζει τις επαφές του και σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει οριστική απάντηση αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή που εκπροσωπεί ο δικηγόρος. Οσον αφορά πιθανό ταξίδι στην Σαουδική Αραβία, αυτό διαψεύστηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αρα περιμένουν εντός των προσεχών ημερών το «ναι» ή «όχι» του άγνωστου υποψήφιου επενδυτή για την ΑΕΚ, ενώ δύσκολα θα υπάρχει κάτι θετικό από τα δύο επιχειρηματικά funds από το Ντουμπάι. Τέλος, η υπόθεση Ξενιάδη θα απασχολήσει ξανά σοβαρά την ΠΑΕ ΑΕΚ μόνο αν παρουσιάσει ο Ελληνας επιχειρηματίας αυτά που ζήτησε ο Αδαμίδης την Παρασκευή και τόνισε και στις δηλώσεις του στο aek365.gr (δηλαδή οικονομικές εγγυήσεις και τις προϋποθέσεις που ζητά και η ΕΕΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα