Το άλλοθι το έδωσε ο Φερέιρα

20:43 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Εχει απόλυτο δίκιο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δεν είναι ωραίες αυτές οι νίκες. Φεύγεις από το γήπεδο και νιώθεις μισός. Τουλάχιστον όσοι δεν μετρούν το ποδόσφαιρο μόνο με αριθμούς. Οσοι έχουν απομείνει – και δεν είναι πια πολλοί – οι οποίοι θέλουν να το χορτάσουν το ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν το πρόσφερε αυτό στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Και ο Φερέιρα, όσο κι αν ως επαγγελματίας ζητάει το αποτέλεσμα, το διάστημα που είναι στην Ελλάδα έχει αποδείξει ότι ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζητάει από την ομάδα του να παίζει και τέτοιο. Όχι μόνο καλό, αλλά και σωστό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό την Κυριακή (8/1) και ο Πορτογάλος τεχνικός προς τιμήν του το παραδέχτηκε μόλις λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, την έχει ο ίδιος.

Ο Φερέιρα είπε μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, με το Β«φτωχόΒ» σκορ και κυρίως τη Β«φτωχήΒ» εμφάνιση, είπε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν αντέδρασαν μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο. Πράγματι δεν το έκαναν. Αλλά ο ίδιος τους έδωσε το άλλοθι για αυτό. Ο ίδιος τους επέτρεψε να μην ενοχληθούν για την κακή τους εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Φερέιρα με τις δημόσιες τοποθετήσεις του την προηγούμενη Τετάρτη (4/1) μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα στη διαιτησία. Να Β«φορτώσειΒ» εκεί τους δύο χαμένους βαθμούς και να Β«ξαλαφρώσειΒ» τους παίκτες του.

Οι οποίοι δεν αντέδρασαν προφανώς διότι δεν πίστεψαν ποτέ ότι έπρεπε να κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν είχε φροντίσει για αυτό ο προπονητής τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα