Πέρεθ: Όλα για τον Ρονάλντο

18:26 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

«Θα χτίσουμε τη νέα Ρεάλ γύρω από τον Κριστιάνο. Θα ήθελα να κάνω τον Ρονάλνο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο γιατί είναι ο καλύτερος. Είχε εξαιρετική συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κανένα, ούτε με τον Κασίγιας, ούτε με τον Μουρίνιο, ούτε με τον σύλλογο. Ο Ρονάλντο είπε ότι είναι λυπημένος και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι χαρούμενος. Δεν ξέρουμε αν έχει προσφορά

από την Παρί. Πέρασε απλά μια δύσκολη περίοδο», είπε ο Πέρεθ για τον Πορτογάλο.
Για τον νέο προπονητή της Ρεάλ και τις αυξημένες αρμοδιότητες που θα έχει ο Ζιντάν ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής μας θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα αλλά αυτός που θα ορίζει τι γίνεται στην ομάδα θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν».
Τέλος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος πριν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα φέρεται να είχε πρόταση και από την Ρεάλ, ο Πέρεθ δήλωσε: «Το να περνάμε τον Νεΐμάρ θα άλλαζε όλη την οικονομική πολιτική του συλλόγου. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα μας κόστιζε 150 εκατομμύρια ευρώ γιατί το δικαιώματα του είναι μοιρασμένα σε πολλούς κατόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα