«Παιχνίδι χωρίς αύριο»

18:21 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

O Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον δεύτερο τελικό και τόνισε πως ο Διομήδης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλο το ματς. «Όλα στην ομάδα κυλούν φυσιολογικά υπάρχει η απαραίτητη ηρεμία πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι και τις δύο τελευταίες ημέρες βλέπουμε τον 1ο τελικό και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης δεν είναι θέμα προπόνησης, πρέπει να αφαιρέσουμε το αίσθημα του αδικημένου ακόμη κι αν αδικηθούμε και να είμαστε 60' συγκεντρωμένοι

στο παιχνίδι στην Κυψέλη.
Όταν ακούγεται το σφύριγμα της έναρξης, το άγχος τελειώνει και εμείς πάμε σαν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, σας ένα τελικό εκτός έδρας, όπως και στο Κύπελλο. Θα ήταν λάθος να είχαμε στην άκρη του μυαλού μας το 3ο ματς. Η κόπωση θα παίξει τον ρόλο της, αν το παιχνίδι δεν έχει πολλές διακοπές η φυσική κατάσταση θα είναι σημαντικός παράγοντας καθώς και οι δύο έχουμε πολύ έμπειρους αθλητές, αλλά και μεγάλους σε ηλικία.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν παίζαμε κάθε εβδομάδα μεταξύ μας θα γινόμασταν και οι δύο πολύ πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη, αλλά ο σκοπός είναι να αναπτυχθούν και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και όχι μόνο εμείς. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στην διαδικασία των πλει οφ, καθώς έτσι θα κέρδιζαν σε εμπειρίες και ρυθμό τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Δούκας, που είναι επίσης δύο πολύ καλές ομάδες.
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η ομάδα μου πανηγύριζε την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ την σπουδαιότερη επιτυχία Ελληνικής ομάδας και διατηρώντας και φέτος σταθερά την 1η θέση μέχρι και σήμερα στο πρωτάθλημα με κύριο αντίπαλο την ΑΕΚ που πριν το ξεκίνημα της σεζόν, φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί λόγω της απόκτησης των Αλβανού και Μπαλωμένου, ο σύλλογος μας έχοντας κερδίσει την εκτίμηση ενός μεγάλου μέρους του φίλαθλου κοινού θεωρεί μάλλον σίγουρη την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Είναι άλλωστε ενδεικτικό της αποδοχής που έχει η προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, το γεγονός ότι το ενδιαφέρον πιθανών χορηγών, ξεπερνά κατά πολύ τα γεωγραφικά όρια της περιοχής της Αργολίδας, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα