Μπασόνγκ ο πιστολέρο…

18:03 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος πρώην αμυντικός της Νιουκάστλ και της Τότεναμ στη μία φωτό σημαδεύει και στην άλλη φυσάει καμαρωτός την κάννη. Οι φωτογραφίες βέβαια κατέβηκαν από τη σελίδα του Γάλλου ποδοσφαιριστή λίγο αργότερα, προφανώς με προτροπή των ανθρώπων της Νόριτς. Ο εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο για κανονικό όπλο αλλά για ρέπλικα.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ποζάρει με όπλο. Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Νάιλ Ρέιντζερ, που ήταν και διεθνής με την ομάδα κάτω των 19 ετών, το είχε κάνει προσποιούμενος τον γκάνγκστερ πριν από δύο χρόνια.
Οι

δικές του φωτογραφίες είχαν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και η Πρέμιερ Λιγκ τον είχε καλέσει σε απολογία, καθώς από μόνος του ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει ότι ήταν μέλος συμμορίας που έκανε ληστείες και στην ηλικία των 15 χρόνων είχε περάσει 11 εβδομάδες στη φυλακή.
«Το σημαντικότερο που έμαθα εκείνο το διάστημα είναι ότι δεν θέλω να με ξανακλείσουν μέσα» είχε δηλώσει ο Ρέιντζερ και η αλήθεια είναι πως έκτοτε έπαψε να έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.
Στην περίπτωση του Μπασόνγκ, που δείχνει μετανιωμένος, η Νόριτς έκλεισε άμεσα το θέμα πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα