Πέρασε από την Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

21:26 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ: 0-1
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Θάνος

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Κέρκυρας παρότι αγωνίστηκε για 25 λεπτά με δέκα παίκτες.

Στο 6ο λεπτό

το σουτ του Χαβίτο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 11' ο Μακ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 16ο λεπτό ο Καρντόσο έκανε λάθος ο Περέιρα έβγαλε για τον Μακ που σούταρε αλλά ο Καρντόσο πρόλαβε και διόρθωσε το δικό του λάθος, κόβοντας στη γραμμή. Στο 22ο λεπτό ο Μαρκόφσκι έπιασε από κοντά την κεφαλιά, με τον Ιτάνζ να απομακρύνει εντυπωσιακά, ενώ στο 34' μετά από λάθος του Ντιμιτρόφσκι, ο Μακ πέρασε στον Περέιρα, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη, αλλά το σουτ του ήταν απελπιστικό και έφυγε άουτ. Στο 42' οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι του Βίτορ στην περιοχή αλλά ο Θάνος δεν έδωσε πέναλτι.

Στο 62ο λεπτό ο Κόντος εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περά απ' όλους και τν Ιτάνζ να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 63' και πάλι ο κίπερ του ΠΑΟΚ είπε όχι σε σουτ του Χαβίτο. Στο 65ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Ρατς, αλλά στο 84' ο Κάτσε με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε τα 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77' Λεάλ), Σιόντης (90' Ανδριόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (63' Φάμπιο), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90+2' Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (67'΄Σκόνδρας)

Keywords
Τυχαία Θέματα