Πέρασε από τα Ψαχνά ο Ατρόμητος

18:44 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Γιώργου Κορακάκη ο Ατρόμητος πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τη νίκη με 1-0.
Με το τρίποντο αυτό έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου όπου αγωνίζεται η ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν τον Ατρόμητο που χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και τα κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες με κύριο πρωταγωνιστή τον Φλίγκο.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και ανέβασαν την απόδοσή τους. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να φτάσουν στο γκολ της νίκης με εκπληκτικό τέρμα του Κούρου στο 75' που σούταρε από μακρινή απόσταση χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσενκόβιτς), Νάκας, Ράντι (90' Δαλαβέρης), Γουόρντεν .

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (90'+2' Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα