Μοιρασιά στη Θεσσαλονίκη, ισόπαλοι 1-1 Ηρακλής - Λεβαδειακός

18:44 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

Με τους Περόνε και Μπορνταγκαράι να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, Ηρακλής και Λεβαδειακός ξεκίνησαν με ένα βαθμό τις υποχρεώσεις τους στου ομίλους του Κυπέλλου. Ένταση για το, σωστά, ακυρωθέν γκολ του Περόνε στο 86', ενώ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ρομάνο. Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής καθώς μόλις στο 9' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα,

ο Περόνε έκανε την μπαλιά από δεξιά με τον Σιατραβάνη να προλαβαίνει τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και με προβολή να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια ο «Γηραιός» φαινόταν να ελέγχει το ματς με τους Βοιωτούς να θέλουν χρόνο προκειμένου να... συνέλθουν. Ωστόσο, το μόνο που είχε να επιδείξει η αναμέτρηση στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου 45λέπτου ήταν ένα σουτ του Πασά που έφυγε άουτ στο 27'.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (76' Αγγελούδης), Ιντζόγλου (90'+1' Τόσκας), Περόνε, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Πασάς (57' Κάσος).

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τομάς, Σάντσεζ, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης (46' Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης (46' Γιακουμάκης), Μιλοσάβλιεφ (46' Μπορνταγκαράι).

Keywords
Τυχαία Θέματα