Πέρασε άνετα από την Τούμπα η Φιορεντίνα

21:59 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-11ος ΟΜΙΛΟΣ-3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1

Γηπεδο: Τούμπα

Κακός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα στην Τούμπα. Αρκετές φάσεις είχαν οι Ιταλοί να καθαρίσουν πιο εύκολα το ματς.

Οι "βιόλα" στο 7ο λεπτό έχασαν ευκαιρία όταν ο Μπερναρντέσκι από καλή θέση δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά. Στο 21' ο Γλύκος έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κούρτιτς αλλά τελικά στο 38' η πίεση της Φιορεντίνα απέδωσε. Ο Ίλισιτς έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Βάργκας με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γλύκο και έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό σουτ στο 55' με τον Σαλπιγγίδη ενώ στο 63' οι Ιταλοί είχαν δοκάρι. Ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο σίδερο, χτύπησε στον Γλύκο και κατέληξε κόρνερ. Ο Κουαδράδο στο 65' αν και είχε επιλογές επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τν Γλύκο να διώχνει. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε "όχι" και στον Βάργκας στο 79ο λεπτό.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (11'Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζανδάρης, Τζιόλης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (81'Παπαδόπουλος), Περέιρα (54'Γκόλασα), Αθανασιάδης.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Βιτσέντζο Μοντέλα): Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Τόμοβιτς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Κούρτιτς, Μπαντέλι, Βαλέρο (67'Λατσάρι), Ίλισιτς, Μπερναρντέσκι (57'Κουαδράδο), Βάργκας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: 0-0

Γήπεδο: Στάδιο Τράκτορ

Καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στο Μινσκ όπου η Ντιναμό έμεινε στο 0-0 με την Γκινγκάμπ. Οι Γάλλοι είχαν κάποιες φάσεις και στο 86' δοκάρι μετά από σουτ του Μαντάν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Ιγκνάτοβιτς, Πολιτέβιτς, Καρπόβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Βορόνκοφ (64'Σίμοβιτς), Νίκολιτς, Φιγκερέρδο (80'Κορζούν), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (56'Ντιομαντέ).

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Σανκαρέ (80'Ντιαλό), Μπεβέ, Ματίς, Ντος Σάντος, Γιαταμπαρέ, Αλιουί, Μαρβό (71'Μαντάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα