Μεγάλη νίκη για Ριέκα

21:59 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΙΕΚΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: 3-1
Γήπεδο: Καντρίντα

Δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Ριέκα, που κέρδισε με 3-1 τη Φέγενορντ.

Πολύ μέτρο το πρώτο μέρος με τη Ριέκα να έχει τη μοναδική καλή στιγμή στο ματς στο 41', όταν ο Φερμέερ σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τόμετσακ.

Στο 49ο λεπτό ο Μανού αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 63' η Ριέκα άνοιξε το σκορ

με κοντινό πλασέ του Κράμαριτς. Η Φέγενορντ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 66' με το τρομερό φάουλ του Τοόρνστρα, αλλά στο 71' ο Κράμαριτς με όμορφη λόμπα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Κροάτες. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 76' με πέναλτι, έκανε το 3-1, ενώ στο 80' ο Ελ Αχμαντί αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 82ο λεπτό η Φέγενορντ είχε δοκάρι με τον Στεενφόορντεν

ΡΙΕΚΑ: Βάργιτς, Τόμετσακ, Λέσκοβιτς (65' Σάμαρτζιτς), Μίτροβιτς, Γιάγιαλο, Λέοβατς, Τσβιγιάνοβιτς, Μόισες (89' Κρστάνοβιτ), Γιούγοβιτς (84' Κβρζιτς), Σαρμπίνι, Κράμαριτς.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Φερμέερ, Γουίλκσιρ (46' Κάρσντορπ), Κονγκολό, Κλασιέ, Νέλομ, Ελ Αχμαντί, Ίμερς, Τοόρνστρα, Καζίμ Καζίμ (80' Τε Φρέντε), Μανού (80' Μποέτιους), Στεενφόορντεν.

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0
Γήπεδο: Μορίς Ντουφράνς

Στο 0-0 κόλλησαν Σταντάρ Λιέγης και Σεβίλλη και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο.

Στο 10ο λεπτό, ο Τουράμ-Ολιέν απέκρουσε το σουτ του Ρέγιες και στην επαναφορά ο Γκαμεϊρό, μπήκε στη φάση αλλά ήταν οφσάιντ. Στο 25' ο κίπερ της Σταντάρ σταμάτησε όμορφα τον Γκαμεϊρό.

Στο 52ο λεπτό ο Μπέτο είπε όχι σε σουτ του Φατί, ενώ στο 55' ο Μποκού αστόχησε από καλή θέση και στο 63' ο Γκαμεϊρό σημάδεψε το δοκάρι της Σταντάρ. Η Σεβίλλη πίεσε πολύ από εκεί και πέρα κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Τουράμ-Ουλιέν, Τεϊσέιρα, Σίμαν, Βαν Ντάμε, Μίλετς, Φατί, Ενόχ (67' Λουίς), Τρεμπέλ, Μποκού, Μπιά (79' Βιέρα), Ντε Καμάργκο (90' Αραούχο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ναβάρο, Καρίσο, Φιγκέιρας, Αρίμπας, Κριτσόβιακ, Ιμπόρα, Ρέγιες (64' Σουάρες), Μπανέγκα, Βιδάλ (78' Ντεουλοφέου), Γκαμεϊρό (63' Μπάκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα