Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Γεωργέα, Μανωλά και Βάργκας

22:22 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Ατρόμητο, ο Νίκος Κωστένογλου επέλεξε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης. Και αυτό διότι υπάρχει επιβάρυνση στους παίκτες και δεν μπορούσε να ρισκάρει την συμμετοχή κάποιων εκ των παικτών του αν συνέβαινε κάτι δυσάρεστο, την ώρα που υπάρχουν και παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι για να παίξουν. Ο προπονητής της Ένωσης δεν έκανε δίτερμα στα Σπάτα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει

ακόμη τίποτα για την 11αδα.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει πει ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις (σε κοιλιακούς και πόδι) και αύριο πριν το ματς θα φανεί αν είναι έτοιμος, ενώ την Πέμπτη θα φανεί αν ο Νίκος Γεωργέας θα επιλεχθεί να αγωνιστεί στο ματς του ΟΑΚΑ αν δεν είναι κουρασμένος και επιβαρημένος. Όσον αφορά τον Φαμπιάν Βάργκας, ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος δείχνει να είναι καλά όμως και για αυτό θα παρθεί η οριστική απόφαση πριν το ματς, αφού και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ είπε ότι δεν ήταν έτοιμος ενώ είχε προπονήσεις στα πόδια του.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι τόσο η άμυνα όσο και το κέντρο έχουν ακόμη ερωτηματικά. Για την θέση του δεξιού μπακ είναι υποψήφιοι οι Γεωργέας και Κοντοές, για το κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς – Κοντοές – Μπουγαΐδης και για τα χαφ οι Μάκος – Καφές – Γεωργέας - Φούντας – Βάργκας. Για την τριάδα της επίθεσης οι Κλωναρίδης – Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος όλα δείχνουν ότι έχουν καπαρώσει τις θέσεις, όπως και ο Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια και ο Καράμπελας στην θέση του αριστερού μπακ.

Έτσι, ολοκληρωμένη η 11αδα του αγώνα με τον Ατρόμητο θα… φανεί οριστικά όταν ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Νίκο Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν το ματς με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα