Τα είπε και με Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν

21:52 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φαμπιάν Βάργκας δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που επισκέφτηκε το γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν και τον Λεονάρντο. Από την πλευρά της διοίκησης διαρρέει ότι αντικείμενο της συζήτησης του προέδρου της ΠΑΕ με τους δύο παίκτες ήταν η πορεία της ομάδας στα play

offs και η προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει από όλους προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ΑΕΚ στη βαθμολογία. Όσον αφορά τον Ισλανδό επιθετικό, ο Δημητρέλος τον ρώτησε πώς νιώθει έπειτα από την επιστροφή του από τον νέο τραυματισμό του, με τον παίκτη να του μεταφέρει ότι αισθάνεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος φέρεται να ήταν και η κουβέντα του Δημητρέλο με τον «Λεό», η οποία -σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ- περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα επόμενα παιχνίδια για τους αγώνες κατάταξης. Φυσικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε με την ευκαιρία τους δύο παίκτες και για τις εξελίξεις στα διοικητικά και την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση του Δημητρέλου είναι να πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες συναντήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα