Πάτσης: Μέχρι 31/12 ισχύει η πρόταση μου για ΠΑΣ

10:34 28/12/2014 - Πηγή: AEK365

Διορία τριών ημερών στον Γιώργο Χριστοβασίλη έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης προκειμένου ο νυν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα να απαντήσει στη πρόταση του Πάτση για αγορά της ομάδας των Ιωαννίνων.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα REAL NEWS, ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, τόνισε: "Είπα στον κ. Χριστοβασίλη πως τη Δευτέρα θα του στείλω στο e-mail του τι περιλαμβάνει αναλυτικά η πρόταση μου για να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Αυτή η πρόταση θα είναι

επίσημη και θα έχει ισχύ τριών ημερών, 31/12. Αν δεν την αποδεχθεί, εγώ θα αποσύρω την πρόταση μου και ο κ. Χριστοβασίλης θα αποδείξει επί της ουσίας δεν έχει διάθεση να πουλήσει...".
Σε ό,τι αφορά στα χρέη του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ανδρέας Πάτσης δήλωσε: "(...) Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο χρέος της ΠΑΕ προς εφορία, παλιούς και νυν παίκτες, ποσο που είμαι διατεθειμένος να το καλύψω. Το νούμερο, αν δεν καλυφθεί άμεσα, δεν είναι διαχειρίσιμο και σίγουρα στο άμεσο μέλλον ο ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ένας τεράστιος σύλλογος, θα κινδυνέψει ακόμα και με διάλυση".

Keywords
Τυχαία Θέματα