Λαγός: Δύσκολο, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο

09:38 28/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πέντε βαθμοί χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τη κορυφή με τον Τάσο Λαγό να υποστηρίζει πως ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά οι "πράσινοι" θα παλέψουν για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, σημείωσε πως το "κλειδί" θα είναι η συγκέντρωση στα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, στην εφημερίδα REAL NEWS
-Για τη χρονιά που φεύγει: "Ήταν μια αξέχαστη

χρονιά. Και για την ομάδα και για μένα. Αν σκεφτούμε πώς αρχίσαμε πέρυσι αυτήν την προσπάθεια και πού έχουμε φτάσει, θα καταλάβουμε πόσα άλματα έχει κάνει. Μια καινούρια ομάδα, με καινούριο προπονητή, πολλούς νέους παίκτες. Πέρυσι έλεγαν ότι μπορεί να γινόμασταν σαν την ΑΕΚ".
-Για τις εντονότερες στιγμές της: "Ασφαλώς, η κατάκτηση του Κυπέλλου και ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ. Πολύ έντονες στιγμές! Ήταν δοκιμασία για όλους, καθώς νιώθουμε ότι ήταν οι κόποι μιας σεζόν. Και το 3-0 στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού βέβαια, ήταν αλησμόνητο παιχνίδι! Και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος και οι αποτυχίες, οι καλές και οι κακές στιγμές, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, η παρέα μας, όλα".
-Για το ξεκίνημα στην εφετινή σεζόν: "Ήταν δύσκολος ο πρώτος γύρος. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, είχαμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, χάσαμε και τον Μπεργκ... Κλονιστήκαμε μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης. Στενοχωρηθήκαμε πολύ, μας πείραξε. Ήταν επειδή το θέλαμε τόσο πολύ όλοι να παίξουμε για τη συμμετοχή μας στο Champions League και επειδή είχαμε φτάσει τόσο κοντά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σιγά-σιγά επανήλθαμε, προχωράμε...".
-Για τη μάχη του τίτλου: "Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να παλέψουμε, να το προσπαθήσουμε, να το διεκδικήσουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, νίκη με τη νίκη. Έχουμε κάνει και αρκετά λάθη, ωστόσο πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι και ο κόσμος. Αν δεν είχαμε τη στήριξη του στις ήττες και στις αποτυχίες δεν θα είχαμε φτάσει πουθενά. Αυτός ήταν από τους βασικότερους λόγους της επιτυχίας μας".
-Για το πού μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: "Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε ορισμένα εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχουν δύσκολες έδρες, καλοί αντίπαλοι. Πρέπει να μη χάνουμε τόσους πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και να διατηρήσουμε αυτό που χτίζουμε φέτος στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι είμαστε πιο προσεκτικοί φέτος εντός έδρας συγκριτικά με πέρυσι και πιο αποφασιστικοί. Βεβαίως, θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, αλλά ως τότε πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα υπόλοιπα ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα