Παραδομένη η Βραζιλία…

00:57 13/7/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Estadio Nacional

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα σοκ τους διασυρμού από τη Γερμανία, η Βραζιλία κι έτσι, γνώρισε την ήττα και από την Ολλανδία (3-0) και περιορίστηκε στην 4η θέση της διοργάνωσης. Απόλυτη απογοήτευση η «σελεσάο»

σε ακόμη ένα ματς, κακή και η διαιτησία, από την οποία έχει παράπονα η ομάδα του Σκολάρι.

Το ματς ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τη Βραζιλία, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Φαν Πέρσι κατέβασε όμορφα κι έδωσε κάθετα για τον Ρόμπεν, που μπήκε προς την περιοχή, ο Τιάγκο Σίλβα τον τράβηξε και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι αλλά όχι και την κόκκινη κάρτα. Πάντως όπως φάνηκε στο ριπλέι, η παράβαση έγινε εκτός περιοχής, αλλά και πάλι έπρεπε να αποβληθεί ο Σίλβα. Έτσι, ο Φαν Πέρσι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0 για τους «οράνιε» από νωρίς. Και το σοκ δεν σταμάτησε εκεί για τη «σελεσάο», καθώς στο 16', ο Ντε Γκουζμάν βγήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα., ο Λουίζ έκανε κακό διώξιμο και ο Μπλιντ από το ύψος του πέναλτι με σουτ, έγραψε το 2-0. Στο 21ο λεπτό η Βραζιλία προσπάθησε να αντιδράσει και ο Όσκαρ έκανε όμορφη προσπάθεια έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο Σίλεσεν έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 29' ο Όσκαρ εκτέλεσε από δεξιά ένα φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Λουίς δεν βρήκε στόχο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ντε Γκουζμάν έκανε όμορφα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 38', ο Όσκαρ εκτέλεσε νέο φάουλ από δεξιά, ο Γκουστάβο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στη συνέχεια οι Παουλίνιο και Λουίς δεν μπόρεσαν εξ επαφής να βρουν την μπάλα. Στο 41ο λεπτό, ο Φαν Πέρσι έπιασε όμορφο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, αλλά ο Σέζαρ έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 50ο λεπτό, ο Ρόμπεν μπήκε από αριστερά κι έκανε το σουτ, ο Τιάγκο Σίλβα έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήρε ύψος αλλά η κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ δεν ήταν καλή, ενώ στο 60', ο Ραμίρες γύρισε όμορφα έξω από την περιοχή κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Σίλεσεν. Στο 65' και στο 68' η Βραζιλία ζήτησε δύο πέναλτι, ένα σε χέρι κι ένα σε μαρκάρισμα του Μπλιντ στον Όσκαρ, με το δεύτερο να φαίνεται για ξεκάθαρη παράβαση, αλλά ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια. Στο 86ο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο ο Κάιτ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις, ο Ρόμπεν έβγαλε κάθετα στον Γιανμαάτ, που έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Βαϊνάλντουμ από κοντά με πλασέ έκανε το 3-0. Λίγο αργότερα ο Φαν Χάαλ έριξε στο ματς και τον Φορμ, τον 3ο κίπερ του κι έτι χρησιμοποίησε σε αυτό το Μουντιάλ και τους 23 της αποστολής.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Σίλβα, Λουίς, Παουλίνιο (57' Ερνάνες), Όσκαρ, Μάξγουελ, Ραμίρες (72' Χουλκ), Γκουστάβο (46' Φερναντίνιο), Γουίλιαν, Μαϊκόν, Ζο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν (90+3' Φορμ), Φλάαρ, Ντε Βρι, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ (70' Γιανμαάτ), Κάιτ, Ντε Γκουζμάν, Κλασιέ (90' Φέλτμαν), Βαϊνάλντουμ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα