ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ DEFENDERS

23:06 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ...

ΕΝΩΣΙΤΕΣ καλημέρα,

Πριν ένα χρόνο ξεκίνησε ο δρόμος για την μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας .
Και όταν λέμε επιστροφή δεν εννοούμε πρωταθλήματα και τίτλους,αυτά θα έρθουν έτσι κι αλλιώς , εννοούμε την επιστροφή σε μία ΑΕΚ γεμάτη υγεία , δύναμη, με κόσμο ενωμένο μια ΑΕΚ που επιτέλους θα λειτουργούν οι θεσμοί και δεν θα μπορεί ο κάθε αεριτζής να λέει το μακρύ και το

κοντό του εξαγοράζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας και κάποιοι από αυτούς πολύ γερά χαρτζιλίκια...
Αν θυμόσαστε λίγες ώρες από εκείνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είχαμε βγάλει μία ανακοίνωση που λέγαμε πως μόνη λύση ήταν η ΑΕΚ Γ Εθνική και άμεσα εκλογές στη Ερασιτεχνική για να μπορέσει να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης και να την οδηγήσει από μηδενική βάση στο δρόμο προς την εξυγίανση και τον μεγάλο μας καημό το Γήπεδο.
Αυτό ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για κάποιους άλλους έγινε, η ΑΕΚ επιτέλους έχει έναν ισχυρό ηγέτη που τον σέβονται και τον φοβούνται , οι αεριτζήδες εξαφανίστηκαν και επιτέλους η ΑΕΚ άρχισε να λειτουργεί θεσμικά.
Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Τραϊανός Δέλλας, η Αγγελική Αρκάδη , ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Βασίλης Δημητριάδης και τόσοι άλλοι σπουδαίοι Ενωσίτες Υπηρετούν - Δουλεύουν για να κάνουν μεγάλη την ΑΕΚ.
Ο Πρόεδρος είναι Πρόεδρος για όλους , ο Προπονητής είναι ο Προπονητής για όλους ,ο Εκτελεστικός Διευθυντής είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής για όλους, ο Γενικός Αρχηγός είναι ο Γενικός αρχηγός για όλους και πάει λέγοντας.
Επιτέλους αποφασίζουν για την ΑΕΚ αυτοί που πρέπει θεσμικά και το επιβάλλει η θέση τους.
Όλοι οι υπόλοιποι και ειδικά εμείς οι οπαδοί- φίλαθλοι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο που παίζει η αγαπημένη μας ομάδα και να την στηρίζουμε όπως γίνεται εξάλλου σε όλο τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, οποιαδήποτε άλλη σχέση είναι επικίνδυνη, ύποπτη και κρύβει περίεργες συναλλαγές με χαμένη πάντα, όπως έχει δείξει η ιστορία,την ομάδα μας.

ΓΗΠΕΔΟ

Έχει πρόβλημα με το γήπεδο ο κ. Βασιλόπουλος ,η κ. Δούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ , οι 131 και ο κάθε άλλος γραφικός , έχουμε Διοίκηση να αντιμετωπίσει αυτά τα ύπουλα θέματα γιατί όπως βλέπεται τα γεγονότα με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παρακράτος του Ελληνικού ποδοσφαίρου αρχίζουν να δείχνουν το ποιόν των συνεργασιών που έχουν προκύψει σε βάρος της ΑΕΚ και τους βλέπω όλους μαζί να πηγαίνουν άπατοι , οι μεν πίσω στο 3% και ο άλλος προς την Γ εθνική (ζωής και ποδοσφαίρου).
Ότι σπείρεις θα θερίσεις...
Δεν χρειάζεται να δίνουμε αφορμές σε κανένα.
Η ΑΓ. ΣΟΦΙΑ θα γίνει πάρτε το χαμπάρι και θα την φτιάξουμε όλοι οι ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΜΑΖΙ.

Όσο εμείς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ τόσο εσείς θα ΦΕΥΓΕΤΕ , δυστυχώς για εσάς είναι νομοτελειακό, όσο πιο γρήγορα αφήσετε την ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της τόσο καλύτερα για εσάς.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απόδειξη του φίλαθλου- οπαδού για την αγάπη του στην ομάδα του είναι η ενίσχυση αυτής με τα Διαρκείας και την παρουσία του κοντά της , ειδικά αυτή την χρονιά που η ΑΕΚ είναι στον προθάλαμο της Α και ξεκινούν σε λίγο καιρό οι εργασίες για το γήπεδο.
Η ΠΑΕ παρακαλείται να μεριμνήσει για τους οικονομικά αδύνατους ΕΝΩΣΙΤΕΣ.
Στον Σύνδεσμό μας εξυπηρετούμε όποιον επιθυμεί για έκδοση ή ανανέωση του διαρκείας και σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμεί.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του παλαιότερου συνδέσμου της Ελλάδας από το 1962.
Στη γενική συνέλευση παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμεία του Συνδέσμου Γιάννη Φίλιο , όπου με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκαν τα μέλη οτι το ταμείο παρουσιάζει πλεόνασμα, ο Σύνδεσμος δεν έχει καμία οφειλή και βέβαια τα μέλη ενέκριναν με παμψηφία τον απολογισμό.
Νέος πρόεδρος από το νέο 9μελές Δ.Σ. εκλέχθηκε ο Στέφανος Κευγάς.
Ευχόμαστε σε όλους όσους εκλέχθηκαν να συνεχίσουν πιστοί στα ιδανικά και στις αξίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και να κρατήσουν το αγαπημένο Ενωσίτικο κλίμα που χαρακτηρίζει αυτό τον Σύνδεσμο τόσα πολλά χρόνια.

Η ΕΝΩΣΗ απαιτεί ΕΝΩΣΗ

Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962
DEFENDERS
Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook
Εσπερίδων 95 Καλλιθέα
τηλ 210959415 -6977953404

Keywords
Τυχαία Θέματα