«Παράδειγμα προς αποφυγή ο Μπαλοτέλι»

19:33 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιαν Μάργουντ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, τους συμβούλεψε να αποφύγουν το παράδειγμα του Μάριο Μπαλοτέλι.

Τα τελευταία χρόνια που ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα για τους λάθος λόγους, καθώς ο χαρακτήρας του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τόσο επαγγελματικός.

Για να αποφευχθούν ανάλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στους «πολίτες» οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μιλήσουν στα παιδιά των ακαδημιών προσπαθώντας

να τους εξηγήσουν πως ο Ιταλός διεθνής δεν έχει πάρει το σωστό δρόμο και καλό θα ήταν να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του στο μέλλον.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μπράιαν Μάργουντ μίλησε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας λέγοντάς τους να πάρουν παράδειγμα από τους Γκάρεθ Μπάρι και Τζο Χαρτ, αλλά όχι από τον Μάριο Μπαλοτέλι!

«Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές μας να γίνουν το παράδειγμα για τους νέους. Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε για ποιον ποδοσφαιριστή μιλάμε. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν σωστό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα είναι το σωστό παράδειγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα