Παπαθεοδώρου: Ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για το μετάλλιο

21:14 2/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από τους Πλάβι στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Ικόνιο, και θα διεκδικήσει αύριο (03/08) το χάλκινο μετάλλιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, παραδέχθηκε πως οι παίκτες του υπερέβαλαν εαυτόν, αλλά ήταν πολύ άστοχοι κι αυτό τους στέρησε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δυστυχώς δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση, παρά μόνο σε κάποια μικρά διαστήματα του αγώνα. Η σκληρή άμυνα της Σερβίας μας χάλασε τις επιθέσεις και ήμασταν πολύ άστοχοι στα περιφερειακά σουτ. Έτσι, παρότι πήγαμε εξαιρετικά

στην άμυνα και κρατήσαμε μια δυνατή ομάδα στους εξήντα πόντους, δεν καταφέραμε να εξαργυρώσουμε αυτή τη δουλειά στην επίθεση, καθώς βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα. Ακόμα και σήμερα (01/08) τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτόν και είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθειά τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε ακόμα έναν αγώνα μπροστά μας, τον τελευταίο μας στη διοργάνωση, και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να φύγουμε από εδώ με ένα μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα