ΠΑΟΚ: Ο Κλάους δικαίωσε τον Ρανιέρι

19:22 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, στο παιχνίδι με την Φινλανδία, έδωσε φανέλα βασικού στον Κλάους Αθανασιάδη και εκείνος, σύμφωνα με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δικαίωσε τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας.
Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο "Ο έλεγχος των διεθνών" σημειώνονται τα εξής:
"Φινλανδία-Ελλάδα 1-1

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμπιστεύτηκε τη φανέλα του βασικού στον Κλάους Αθανασιάδη για το εκτός έδρας ματς με την Φινλανδία και ο Κλάους τον δικαίωσε. Γκολ δεν πέτυχε, αλλά γέμισε την περιοχή, πίεσε, βοήθησε και στην ανασταλτική λειτουργία και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μια... μισή ευκαιρία. Γενικά δεν ήταν ματς με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο ο προπονητής της Εθνικής του έδωσε τα εύσημα μετά το ματς για την εν γένει παρουσία του, που διήρκησε 85 λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Μήτρογλου. Οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας και Τζιόλης δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Ιταλό προπονητή".

Αναφορά γίνεται και στους άλλους διεθνείς του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

"Ρουμανία-Ουγγαρία 1-1
Η απουσία του εμβληματικού Μαρικά έδωσε την ευκαιρία στον -επίσης εμβληματικό για την Εθνική του- Ραζβάν Ρατς να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τους Ρουμάνους. Ο γεμάτος ουσία μπακ του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κορυφαίος του ματς. Δική του ήταν η ασίστ στο γκολ του Ρουσέσκου στο 45ο ενώ δικό του φάουλ έφερε και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Ούγγροι ισοφάρισαν στο 82ο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και δεν άφησαν τον Ρατς να χαρεί την 99η συμμετοχή του όσο θα ήθελε.

Σλοβακία-Ισπανία 2-1
Ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν αυτός που έδωσε μια μεγαλειώδη νίκη στην ομάδα του με...κεφαλιά, ωστόσο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήρθε από τον πάγκο στο 61ο για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος, είχε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ και γενικά δείχνει να διανύει μια πολύ καλή (ίσως την καλύτερη) περίοδο στην καριέρα του, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ σε θέση βασικού στην Εθνική του.

Αλβανία-Δανία 1-1
Η Αλβανία κάνει τη δική της προσπάθεια και σημαντικό μέλος της είναι πια ο Εργκούς Κάτσε, ωστόσο στο τελευταίο ματς με τη Δανία ο μέσος του ΠΑΟΚ παρέμεινε καθόλη τη διάρκειά του στον πάγκο.

Εθνική Κ19-Ελβετία Κ19 2-2 (φιλικός αγώνας)
Κουλούρης, Δεληγιαννίδης και Τσολακίδης αγωνίστηκαν βασικοί στο φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ελβετίας. Ο Δεληγιαννίδης ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 76ο σε 2-2, ενώ ο Κουλούρης είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο".

Keywords
Τυχαία Θέματα