Ήττα-σοκ για Ολ. Βόλου

18:17 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Στάδιο Κρανιδίου
Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Δύο αποβολές αλλά κανένα γκολ δεν είχε ο αγώνας στο Κρανίδι ανάμεσα σε Ερμιονίδα και Χανιά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και

λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Την κόκκινη κάρτα του κ. Σφακιανάκη είδαν οι Γκοτοβός στο 35' μέσα σε ένα λεπτό και ο Παβίσεβιτς δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Τζανής(67' Σαμαράς), Κολόκας, Σιμελίδης, Όμο, Τσακόν(57' Καραδέμητρος), Τούντοριτς, Σβόγιτς, Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς
ΑΟ Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Κόντοβος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Γκούμας, Καραλής(42' Καμινιώτης), Καραγιάννης(52' Κοντεών), Κρητικός(88' Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Στάδιο Επισκοπής
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Μόλις δέκα λεπτά άξιζαν από τον αγώνα των δύο ομάδων, ο οποιός έληξε ισόπαλος 1-1. Όλο το παιχνίδι έγινε μεταξύ 50ου και 60ου λεπτού, όταν ο Παπατόλιος έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει οκτώ λεπτά αργότερα ο Δουμάνης για τους γηπεδούχους.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας, Μποτωνάκης, Πυθαρούλης, Ράντοβιτς, Βουρβαχάκης, Νικόλτσης, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Δουμάνης.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Ιωαννίδης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης.

ΑΛΙΜΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καισαριανής
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Τον πρώτο του βαθμό στις επαγγελματικές κατηγορίες πήρε ο Άλιμος μετά το 1-1 με τον Πανηλειακό στην Καισαριανή. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Ιωάννου και τους φιλοξενούμενους να απαντούν δέκα λεπτά αργότερα, με τον Τσίτα με όμορφη κεφαλιά. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα, αν και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη.

Άλιμος (Σ. Οφρυδόπουλος): Mπαντίκος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μανωλιάδης(67' Γούλας), Καραμέρης, Παντελής(84' Σαγανάς), Ιωάννου, Μπέριεξ, Σιμάο(61' Μουρ)
Πανηλειακός (Λ. Καβάλο): Γκίνης, Μπαξεβάνου, Γεωργόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπουντόπουλος, Νικολόπουλος, Φορτούνης, Γραικός, Τσίτας, Εμμανουήλ, Κασνέτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Ψαχνών
Διαιτητής: Σκούλας (Θεσσαλίας)

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησε ο Ηρακλής Ψαχνών της Καλλιθέας. Η ομάδα της Εύβοιας επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, της Αθηναϊκής ομάδας και μάζεψε τους τρεις πρώτους πόντους της στην εφετινή Football League. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Γουόρντεν στο 36' με ωραίο πλασέ και Νάκας στο 43' με όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Ραπτάκης, Γκεμίσης, Νάκας(85' Σικαλιάς), Φλίγκος(65' Ποσίνκοβιτς), Γουόρντεν, Ράντι(85' Λόμπα).
Καλλιθέα (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Νικολάου(66' Μιχαλόπουλος), Μπριλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης(52' Τσίπρας), Μπέλης, Πιταράς(73' Βιζιρτζόγλου), Μασάδο, Σταματάκος


2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Βόλου
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ήττα-σοκ για τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα της Football League. Η Ζάκυνθος με δύο γρήγορα γκολ στο 9' με τον Αποστόλου και στο 14' με τον Τσόπελα επικράτησε με 2-0 των «ερυθρόλευκων» και ξεκίνησε με το «δεξί» στο νέο Πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Γιαλούσης, Χιντζίδης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας(64' Ζέρης), Κορνελάτος(61' Θέος), Πινάρες, Μπιτάνγκ, Μέσα(36' Μαρτίνεθ), Κούτσι, Νικολιάς.
Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχωφ, Οικονόμου(68' Λέκας), Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ Κατερίνης
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Με γκολ του Περόνε στο 53ο λεπτό, ο Ηρακλής «άλωσε» την έδρα του Πιερικού και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην φετινή Football League. Ο «Γηραιός» ήταν καλύτερος, είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα τέρματα, ενώ έχει να διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Τσιλιανίδη στο 11ο λεπτό αλλά και τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 78' σε χέρι του Στάμου.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Σταματής(35' Μανίκας), Μυστακίδης(66' Γιαννούλης), Μάρκοβιτς(59' Αλεξίου)
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε(86' Τόσκας), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης(77' Κάσσος), Κυριακίδης(53' Αγγελούδης), Βαλεριάνος, Ζιάμπαρης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Σερρών
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

«Άσφαιροι» έμειναν Εθνικός Σερρών και Αιγινιακός στην πρεμιέρα τους στη Football League. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Κωνσταντινίδη στο 49' όταν προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Κουκόλης(75' Παναγιωτίδης), Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Πάλλας, Μαρίνου, Κωνσταντινίδης
Αιγινιακός (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πολύζος(47' Ζούρκος), Πέντα, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Καζάκης(62' Πόποβιτς)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Καρδίτσα και Τύρναβος στην πρεμιέρα της Football League. Οι δύο ομάδες σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι, προσπάθησαν να «φτιάξουν» παιχνίδι και να κάνουν γκολ κάποια ευκαιρία, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Αν. Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Χατζηρίζος, Ρόβας, Κουλουχέρης, Σάββας(75' Μπιτέλης), Μίχος, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Βουτσιάς(66' Υφαντής), Μπουντούρης(84' Κουλίδης), Τζέκος
Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Πεχλιβανοπουλος, Ζυγκερίδης(58' Γεωργίου), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Τσούκαλος(63' Κισκαμπάνης), Σολφερίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα