Παντέλης: Κανενός η θέση δεν είναι νοικιασμένη

10:52 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η εικόνα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν άρεσε στον Νίκο Παντέλη ο οποίος μιλώντας στους παίκτες του ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει νοικιασμένη την θέση του στην ενδεκάδα κάνοντας λόγο για λανθασμένη νοοτροπία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Πανιωνίου αφού επεσήμανε πως κανενός η θέση δεν είναι νοικιασμένη στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Πανθρακικό. Δεν μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια μόνο με την φανέλα. Κοιτάζαμε αφ'υψηλού τους αντιπάλους μας και χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Ακολουθεί

μια δύσκολη περίοδος όπου έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια (σ.σ. Εργοτέλης, Απόλλων Καλαμαριάς για Κύπελλο, Ολυμπιακός). Σκοπεύω να κάνω αλλαγές. Για αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να μου δείξετε ότι είστε έτοιμοι, καθότι θα χρειαστείτε όλοι να βοηθήσετε την ομάδα".
Ο Νίκος Παντέλης στην συνέχεια πρόσθεσε: "Θα πρέπει να κρατήσουμε το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Πιέσαμε τον αντίπαλο, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα και στην νίκη. Δείξαμε ότι έχουμε δυνάμεις και ποιότητα ως ομάδα. Είστε καλοί παίκτες και δεν πρέπει να αδικείτε τους εαυτούς σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα