Ο Μέσι «απειλεί» τον Ραούλ (VIDEO)

10:41 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με... άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Λιονέλ Μέσι καθώς σημείωσε χατ τρικ στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί του Άγιαξ και έφτασε τα 62 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Πλέον ο Αργεντινός επιθετικός "απειλεί" τον Ραούλ ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας 71 γκολ και ο Μέσι θέλει εννέα γκολ

για να φτάσει τον Ισπανό επιθετικό ενώ από χθες ξεπέρασε τις επιδόσεις του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (61) και Αντρέι Σεφτσένκο (59).
Επιπλέον, ο Μέσι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει τέσσερα χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους Μάριο Γκόμεζ και Φίλιπο Ιντζάγκι να έχουν από τρία χατ τρικ ο καθένας στο ενεργητικό του.
Σε συνολικά 80 εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει 33 γκολ στην φάση των ομίλων και 29 στα νοκ άουτ παιχνίδια.
Επίσης με τα τρία γκολ που πέτυχε χθες, ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 200ο παιχνίδι από τα 375 παιχνίδια που έχει δώσει στην καριέρα του ενώ μετράει 175 τέρματα μέσα στο "Καμπ Νου". Συνολικά, με την φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει 322 φορές, 349 αν προστεθούν και τα φιλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα