Πάει μόνο για τρεις παίκτες

09:21 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού προβλέπει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την απόκτηση μόνο τριών ποδοσφαιριστών με τους Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο να έχουν αποφασίσει για τον περιορισμένο αριθμό μεταγραφών και θέλουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν να βρίσκονται στο ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας.
Έτσι λοιπόν, στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν για ένα δεξί μπακ, έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό και για έναν επιθετικό μέσο. Πρώτος στόχος για το δεξί άκρο της άμυνας

είναι ο Γκάλο που αγωνίζεται στον Παναιτωλικός ως δανεικός από την Μπράγκα η οποία ζητάει πολλά για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο. Άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Μόζντζεν που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, στον Παναθηναϊκό θέλουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό με τον Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό για αυτόν τον λόγο ωστόσο οι περιπτώσεις που τσέκαρε δεν τον ικανοποίησαν.
Όσο για τον επιθετικό μέσο, ψάχνουν για έναν παίκτη που θα είναι γρήγορος, θα έχει καλή πάσα και θα βάζει γκολ ενώ θα πρέπει να μπορεί να παίξει και στα άκρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα