Μιλάει με Γιόλ η ΕΠΟ

08:56 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα SPORTDAY σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Μάρτιν Γιόλ βρίσκεται στην Αθήνα και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Ολλανδός τεχνικός να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας μετά το Μουντιάλ.
Στο παρελθόν ο Γιόλ

έχει εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα ωστόσο το κασέ του πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ την στιγμή που η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ψηλά στην λίστα της ΕΠΟ για τον πάγκο της εθνικής ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται το όνομα του Μάρκο Ταρντέλι με τον Ιταλό τεχνικό να έχει πιο προσιτό, για την ΕΠΟ, κασέ ενώ έχουν γίνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για την Εθνική Ελλάδας προτάθηκε και η περίπτωση του Λουίς Φερναντές με τον 54χρονο Γάλλο να βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από το 2011 όταν και αποχώρησε από την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Τον Λουίς Φερναντές τον είχε συναντήσει η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα