Όζο ζει ελπίζει ο Άρης

21:48 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 24η αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κλ. Βικελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Τοπούζης (Θράκης)

Με γκολ του Αγκάνθο ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-0 τον Πανιώνιο) και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

To ματς

Επιθετικά ξεκίνησαν οι δυο ομάδες και το ματς καλό ρυθμό μέχρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.Ήταν στο 40', όταν ο Τάτος χτύπησε εκτός φάσης με το κεφάλι τον Μητρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ ενεπλάκησαν και οι πάγκοι. Το εντυπωσιακό ήταν πως όταν ηρέμησαν τα πράγματα μετά από λίγα λεπτά, ο διαιτητής του αγώνα Γιάννης Τοπούζης δεν έβγαλε από το τσεπάκι του ούτε μία κίτρινη κάρτα, ούτε καν στον Τάτο που θα έπρεπε να αποβληθεί!
Τα νεύρα και η συνεχής ένταση που υπήρχε στις τάξεις των γηπεδούχων λειτούργησε υπέρ των «κυανέρυθρων», που δεν απειλήθηκαν και κρατούσαν τον Άρη εγκλωβισμένο στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου συνέχισε να αδυνατεί να δημιουργήσει οργανωμένες φάσεις αλλά σώθηκε από την ενέργεια του Τσουμάνη. Ο νεαρός μπακ άδειασε εξαιρετικά δύο αμυντικούς στο 58', η μπάλα έφτασε στον Τάτο και από εκεί ο Αγκάνθο με κοντινή κεφαλιά «λύτρωσε» την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Τσουμάνης, Τσιάρας, Καμινιώτης (79' Οικονομόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς (90+2' Αγγελούδης), Αγκάνθο (74' Κύργιας).

Πανιώνιος ( Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης,Λαμπρόπουλος Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76' Ντούνης), Λάσνικ (69' Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός.

Keywords
Τυχαία Θέματα