Οριστικά στην Εθνική Ρωσίας ο Κατσικάρης

13:10 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Ρωσίας ενέκρινε την πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής ομάδας με την διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών να είναι για τέσσερα χρόνια και να ολοκληρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
Έτσι λοιπόν, ο Κατσικάρης, ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας, θα βρεθεί αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ

της Σλοβενίας που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.
Όσο για την ομάδα του, την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η ρωσική Ομοσπονδία συμφώνησε με τον σύλλογο να γίνεται διακοπή συμβολαίου στον Έλληνα τεχνικό και να υπογράφει αμέσως μετά καινούριο.
Ο Κατσικάρης έχει εργαστεί ξανά στην Ρωσία καθώς την σεζόν 2004-2005 ήταν προπονητής στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και τώρα στις πρώτες του δηλώσεις ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας τόνισε: "Η πρόσληψη στην Εθνική ρωσίας αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ρωσία όπου έχω ήδη πολλούς φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της Ομοσπονδίας που με επέλεξε για την θέση. Το ρωσικό μπάσκετ είναι σε άνοδο, όπως φάνηκε από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος".

Keywords
Τυχαία Θέματα