Η κίνηση ματ με Λεωφόρο!

Πώς ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο και παίζει «μπάλα» με άλλα δεδομένα αν αποκτήσει την κυριότητα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης φέρεται πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη χρησικτησία του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να γίνουν ιδιοκτήτες του «Απόστολος Νικολαΐδης» και με το νόμο!

Οι «πράσινοι», σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σπανουδάκη
στην εφημερίδα “Match Reports” σκοπεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με το Δήμο Αθηναίων και να διεκδικήσουν την κυριότητα του ιστορικού γηπέδου. Κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και δεκαετίες, αλλά για άγνωστους λόγους δεν έπρατταν και αρκούνταν στη «χρήση» που δικαιωματικά έχουν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Αν χάσει την κυριότητα τότε θα συνεχίσει να έχει τη χρήση, που του έχει παραχωρηθεί «για όσο ο Σύλλογος υφίσταται», από τη Δ’ Εθνοσυνέλευση τον Ιούλιο του 1924.

Αν αποκτήσει την κυριότητα του γηπέδου, τότε θα παίζει πλέον… μπάλα σε άλλο επίπεδο. Είτε θα μπορέσει να προχωρήσει σε πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου και να το κάνει μόνιμη έδρα 20.000 θέσεων, είτε μελλοντικά θα το πουλήσει (πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φιλέτα στο κέντρο της Αθήνας) και με τα χρήματα θα μπορεί να κατασκευάσει νέο σύγχρονο και μοντέρνο γήπεδο, αθλητικό κέντρο, ιδιόκτητα γραφεία, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και να του περισσέψουν και χρήματα για την αναγέννηση όλων των τμημάτων του!

Να προσθέσουμε πως εκκρεμεί και η αγωγή της ΠΑΕ κατά του Δήμου Αθηναίων, την οποία ενώ είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Γόντικας επί προεδρίας του, ποτέ δεν προχώρησε. Κάτι που ίσως αποτελέσει σημαντικό ατού στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου.
Keywords
Τυχαία Θέματα