Αισιοδοξία για Γιάγκο, Κορδέρο

13:03 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Γιάγκο και Κορδέρο είναι δύο, από τους αρκετούς η αλήθεια είναι, παίκτες της ΑΕΚ που αντιμετωπίζουν με δυσαρέσκεια το γεγονός των οικονομικών καθυστερήσεων, μα κυρίως την αβεβαιότητα διοικητικά. Αν και αμφότεροι δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ως τώρα, όντας άψογοι επαγγελματίες, δημοσίευμα τους θέλει να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο προσφυγής, διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλονται.
Στη διοίκηση, εδώ και καιρό έχουν πάρει το... μήνυμα ότι αρκετοί παίκτες είναι στα... όριά τους. Μεταξύ αυτών και οι Κορδέρο,

Γιάγκο. Αυτό που λένε από τη διοίκηση είναι ότι αντιλαμβάνονται την αγωνία των παικτών, ωστόσο στους συγκεκριμένους δύο παίκτες δεν οφείλονται πολλά χρήματα και θεωρούν ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, πριν φτάσουν στο σημείο να καταθέσουν προσφυγή.

Το θέμα όμως είναι ότι όλο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο... Η ΑΕΚ πρέπει να βρει μόνιμη λύση στα διοικητικά - οικονομικά της, ώστε να μην έχουμε σχεδόν κάθε μέρα παίκτες να εκφράζουν τη δικαιολογημένη αντίδρασή τους στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα