Όλα ανοιχτά στον 1ο όμιλο

00:04 28/11/2014 - Πηγή: AEK365

EURΟPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΥΡΙΧΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: 3-1
Γήπεδο: Letzigrund

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Ζυρίχη που κέρδισε τν Απόλλων Λεμεσού με 3-1.

Ο Απόλλων ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα και στο 23ο λεπτό, ο Φάρλεϊ Ρόσα με ένα εκπληκτικό σουτ μόλις έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Οι Ελβετοί ανέβασαν στροφές και στο 31' ο Σχενμπέχλερ σέντραρε από αριστερά, ο Τσιουμιέντο κλεισμένος

μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Ντζιμσιτί που πήγε για βοήθεια και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μπρούνο Βάλε. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Κυπριακή ομάδα, στο 38' ο Τσικχαουί με πέναλτι έκανε το 2-1 για τη Ζυρίχη.

Στο 59ο λεπτό οι Ελβετοί έκαναν το 3-1 με νέο πέναλτι του Τσικχαουί ενώ στο 67' ο Βάλε μάζεψε δύσκολα με διπλή προσπάθεια το σουτ του Τσιουμιέντο.

ΖΥΡΙΧΗ: Ντα Κόστα, Ντζιμσίτι (80' Ελβεντί), Νεφ, Κετσόγεβιτς, Τσιουμιέντο, Μπαφ, Τσικχαουί, Ετουντί (76' Τσέρτσι), Κάγιεβιτς, Σχενμπάχλερ, Ροντρίγκες (72' Κοχ), Ετουντί.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Ρόμπερτ, Ανγκελί, Ζοάο Πάολο, Μεριέμ (46' Γκουγιόν), Λόπες, Αμντανί, Φάρλεϊ, Τουράμ, Αμπραχάμ (80' Σανγκόι), Παπουλής (55' Ολίνγκα)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 2-2
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Στο 2-2 έμειναν Βιγιαρεάλ και Γκλάντμπαχ και πλέον ο όμιλος έχει πάρει φωτιά.

Στο 16' και στο 18' οι Γκάμπριελ και Σοριάνο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά τελικά στο 26' ο Βιέτο έβαλε μπροστά στο σκορ το «κίτρινο υποβρύχιο». Στο 36ο λεπτό ο Τριγκέρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους Ισπανούς.

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 55ο λεπτό ο Ράφαελ έφερε στα ίσα το σκορ με μακρινό σουτ. Στο 63ο λεπτό ο Τσερίσεφ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Βιγιαρέαλ αλλά στο 67 ο Τζάκα έκανε το 2-2.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ, Ρουίθ, Κόστα, Γκάμπριελ, Κάνι (56' Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Τριγκέρος (87' Εσπινόσα), Τσερίσεφ, Σοριάνο, Βιέτο, Ούτσε (71' Πίνα).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Μπρούερς, Ντομίνγκες, Γιάντκσε, Κορμπ, Νορντβάιτ, Τραορέ (71' Χέρμαν), Αζάρ, Τζάκα, Ράφαελ, Χργκότα (71' Χργκότα).

Keywords
Τυχαία Θέματα