Οικονόμου: Αποδέχομαι τον όρο φαβορί

19:27 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Απόστολος Οικονόμου, που μαζί με τον Τάκη Φλώρο, ως ομοσπονδιακοί προπονητές, θα καθίσουν στον πάγκο των Ελληνίδων αστεριών του Champion All Star Day, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για τη διοργάνωση στη Λευκάδα και για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Κύριε Οικονόμου η γιορτή του βόλεϊ φέτος για πρώτη φορά θα γίνει στην επαρχία. Ποσό σημαντικό πιστεύετε ότι είναι για την ανάδειξη και την προβολή

του αθλήματος που το All Star Day θα γίνει φέτος στην Λευκάδα;

Θεωρώ σημαντική και πολύ ορθή την απόφαση της ομοσπονδίας να γίνει μια αποκέντρωση των εκδηλώσεων της ,που ξεκίνησε από πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος με την διεξαγωγή και του All Star Day αλλά και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.
Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες η ομοσπονδία πρέπει να βοηθά τις περιοχές που δεν έχουν πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις και να τις δίνει το κίνητρο για να αρχίζουν αυτές οι περιοχές να ασχολούνται σε συστηματική βάση με το άθλημα μας.
Όσο περισσότερο αγκαλιάσει η επαρχία το βόλεϊ τόσο αυτό θα είναι προς όφελος του αθλήματος μας .

Έχετε επισκεφτεί την Λευκάδα;

Την έχω επισκεφτεί πολύ παλιά στα παιδικά μου χρόνια ,αν δεν κάνω λάθος είχαμε πάει οικογενειακές διακοπές στον Άγιο Νικήτα .Μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση η ποιότητα των ακρογιαλιών του Ιονίου πελάγους και πάντα ήθελα να την ξαναεπισκεφτω

Στόχοι της ομάδας σας, αλλά και προσωπικοί;

Οι στόχοι που έχουν καθοριστεί από την διοίκηση της ΑΕΚ σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό team και τις παίκτριες είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και 3 χρόνια για να πετύχει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό χώρο , αυτό για φέτος αυτομάτως μεταφράζεται στο γεγονός η ομάδα της ΑΕΚ να προσπαθήσει μέσα από την συμμετοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις να κατακτήσει το Double .
Όπως καταλαβαίνετε οι προσωπικοί μου στόχοι στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσαν ,παρά να ταυτίζονται στο απόλυτο με τους στόχους της ομάδας μου.

Είστε από τους νέους τεχνικούς στον χώρο. Ποια είναι η άποψή σας για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών αλλά και των μικρότερων κατηγοριών; Μήπως ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα;

Όντως φέτος είναι κοινό μυστικό πως το επίπεδο όχι μόνο του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών αλλά και των άλλων κατηγοριών να μην είναι στην υψηλότερη του κλίμακα ,όμως θεωρώ πως αν κοιτάξουμε την ίδια μας την χώρα και την ίδια μας την κοινωνία θα καταλάβουμε πως το επίπεδο του βόλεϊ και γενικότερα του αθλητισμού είναι ταυτόσημο με το βιοτικό επίπεδο τής χώρας μάς και τής κοινωνίας μασ.
Βέβαια μπορεί να έχουμε απώλειες σε θέαμα όμως δεν θα πρέπει να μεμψιμοιρούμε ,αφού από αυτό το γεγονός το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να βγει κερδισμένο .Είναι ευκαιρία για τις ομάδες τώρα που δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλα ποσά για την έλευση ικανών ξένων παικτριών ,να διαθέσουν ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους για να ανασχηματίσουν και να ενεργοποιήσουν τις Ακα
Keywords
Τυχαία Θέματα