Οι πωλήσεις στο επίκεντρο

10:03 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η πρόταση που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ από ομάδα της Κίνας για τον Λεονάρντο σημειώνεται από την εφημερίδα ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης: "Η ΑΕΚ δέχθηκε κρούση, ο βραζιλιάνος όμως είναι επιφυλακτικός", τονίζει το GOAL και στο ρεπορτάζ του γράφει: "... Κατά πηγές της "κιτρινόμαυρης" εταιρείας αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται ικανοποιητικό στα σημερινά δεδομένα για να υπάρξει παραχώρηση. Γι' αυτό

άλλωστε έχουν απορριφθεί σε πρώτη φάση δύο προσεγγίσεις που υπήρξαν για τον "Λεό" από ομάδες του Βελγίου και της Ελβετίας τις τελευταίες ημέρες.

Το παιχνίδι πλέον βρίσκεται στον Λεονάρντο, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Βραζιλία για διακοπές. Και εκεί δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το εάν θα αποφασίσει να μπει στη διαδικασία για το ταξίδι στην Απω Ανατολή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του ανέφεραν πως ο παίκτης δεν είναι εκ προοιμίου αρνητικός να αγωνιστεί στην Κίνα, αλλά μόνο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι που δεν συμβαίνει με τη συγκεκριμένη πρόταση. Οι Κινέζοι δεν δίνουν τα λεφτά που θέλει ο Λεονάρντο, όπως συνέβη πέρυσι με τον Σκόκο και την Αλ Αΐν, με αποτέλεσμα να υπάρχει απόσταση.

Συν τοις άλλοις, δεν αποτελεί μυστικό πως ο Λεονάρντο προτίθεται να παραμείνει στη γηραιά ήπειρο και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα (άλλωστε, έχει κινήσει διαδικασίες και για απόκτηση ιθαγένειας). Εχει προσαρμοστεί απόλυτα με τη σύζυγο και την κορούλα του, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ (έναντι περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο) και δεν έχει καμία πρεμούρα να μπει σε διαδικασία άμεσης αποχώρησης για προορισμό που δεν θα τον καλύπτει.

Αλλωστε, δεν πρέπει να λησμονείται πως ο Λεονάρντο έχει εξασφαλίσει τα χρήματά του από την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ."

SPORTDAY

Το θέμα των πωλήσεων και η στάση των Μάκου - Λεονάρντο είναι βασικό ρεπορτάζ στην SD σήμερα στην ΑΕΚ. Η εφημερίδα τονίζει: " Για τον μεν διεθνή μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μόναχο 1860 για δανεισμό με ένα σεβαστό ποσό ως «ενοίκιο» και οψιόν αγοράς σε ένα χρόνο, προοπτική στην οποία δεν είναι αρνητική η διοίκηση της «Ένωσης». Είναι όμως ο ίδιος ο παίκτης, που δεν δείχνει διάθεση να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και περιμένει κάτι πολύ καλύτερο, δίχως να εκβιάζει καταστάσεις. Τόσο οι «κιτρινόμαυροι», όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ευελπιστούν πως αυτό μπορεί να προκύψει μέσω... Euro 2012, ειδικά από τη στιγμή που είναι αυξημένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής με την Τσεχία την Τρίτη.

Όσο για τον Λεονάρντο, η διοίκηση της ΑΕΚ συμφώνησε με ομάδα από την Κίνα για 800.000 ευρώ (βλέποντας πως δύσκολα θα βρει περισσότερα χρήματα από άλλο σύλλογο) και πέταξε το μπαλάκι στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να παίξει εκτός Ευρώπης και ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που τώρα επιχειρεί να γίνει ανταγωνιστικό, ενώ και η οικογένειά του δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Ασία. Πολλά θα εξαρτηθούν, βέβαια,

Keywords
Τυχαία Θέματα