«Αλμυρός» ο Φορτούνης για ΟΣΦΠ

09:03 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι κινούνται για την επιστροφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στην πειραϊκή ομάδα. Μόνο που σε μια πρώτη επαφή που έγινε με την Καϊζερσλάουτερν, η γερμανική ομάδα ξεκαθάρισε πως ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό που δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται πως ο Φορτούνης προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά αποχώρησε καθώς δεν υπολογιζόταν, πήγε στον Αστέρα Τρίπολης όπου και ξεχώρισε με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι σκάουτερ της Καϊζερσλάουτερν και ο διεθνής μεσοεπιθετικός να συνεχίζει στην Γερμανία.
Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ και για αυτό σκοπεύουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις προκειμένου η μεταγραφή να "κλείσει" κάτω από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Πάντως το σίγουρο είναι πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που ο Φορτούνης συνεχίσει να παίζει καλά γιατί τότε και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα