Οι γηπεδούχοι τα φαβορί

01:00 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Φαβορί και στις 6 αναμετρήσεις είναι οι γηπεδούχοι. Η αγωνιστική ανοίγει σε Περιστέρι, Φάληρο και Αγρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σούπερ Λίγκα:

8η αγωνιστική

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NOVA 2
Το αήττητό του σερί θέλει να κρατήσει ο Ατρόμητος και με νίκη απέναντι στον Πανιώνιο να παραμείνει κοντά στις πρώτες

θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όσο για τους Νεοσμυρνιώτες, θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη, μετά από τέσσερις ολόκληρες αγωνιστικές. Όπλο των «κυανέρυθρων», η πολύ καλή εκτός έδρας παρουσία τους φέτος. Όσο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον παράγοντα έδρα και με τον ηθικό στα ύψη, στοχεύει στην κατάκτηση ακόμα τριών βαθμών. Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή των «κυανόλευκων», έχοντας την πολυτέλεια να έχει όλα τα όπλα του ετοιμοπόλεμα. Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής Σφακιανάκης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά που αντιμετώπιζε, όσο και ο Μπάλλας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. Όσο για τον Τάκη Λεμονή, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Εστογιανόφ, Γιόνσον και Όμο, ενώ φόβοι υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Σίτο Ριέρα (συνεχίζει να έχει πόνους στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή).

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος, Μακρής, Μπάλλας.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κούρντι, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Ριέρα, Πετκάκης, Κολοβός, Κουμορτζί, Σιδεράκης, Σκέμπρι, Ρόκας, Μπούζας, Κούτσι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NOVA 3
Μετά από περίπου έναν μήνα ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο Πρωτάθλημα. Όχι γιατί αποβλήθηκε ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ήταν με την... Ομάδα Α και την Ομάδα Β. Τα «καναρίνια» θέλουν να συνεχίσουν να... κλέβουν την παράσταση στο εφετινό πρωτάθλημα και θα το κάνουν με νίκη απέναντι στην... αδικημένη της εφετινής Σούπερ Λίγκα, Ξάνθης. Οι Ακρίτες παράλληλα, ψάχνουν και το πρώτο τους «διπλό» για φέτος. Ο Μπάμπης Τεννές δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα μιας και στην διάθεσή του έχει τεθεί πλέον και ο Θεοδωρίδης. Όσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δεν υπολογίζει μόνο στον Σταθάκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρομάνο, Γκόλια, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Μπουμάλ, Παλαιολόγο, Χαριστέα, Ετζεγκουέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλο, Μπλάζιτς, Σιόντη, Άντι, Καμαρά.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Βάλλας, Στάσιακ, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Ντίκα, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Πόι

Keywords
Τυχαία Θέματα