Mεγάλα κέρδη το Σαββατοκύριακο

23:00 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τσέλσι - Άρσεναλ, Ίντερ - Γιούβε, Ρόμα - Μίλαν, ομάδες που έχουν κερδίσει 83 πρωταθλήματα και 12 Τσάμπιονς Λιγκ, υπόσχονται συναρπαστική ποδοσφαιρική δράση αυτό το σαββατοκύριακο! Παίξε μία Σούπερ Τριάδα στα τρία μεγάλα ματς και κέρδισε 15% περισσότερα! Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ!

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον φετινό Παναθηναϊκό! Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείχνει, πάλι,

την αστάθεια που τον χαρακτήριζε και τα περασμένα χρόνια, αλλά είναι σαφώς δύσκολος αντίπαλος, ιδίως στην Τούμπα. Το «Τριφύλλι» δείχνει χαρακτήρα και... απελευθερωμένο, σκοράρει κατά βούληση και θέλει τον τίτλο. Η παράδοση τον ευνοεί. Δες τον αγώνα ζωντανά την Κυριακή στο Nova Sports 1, 19:30 και πόνταρε ! Θα έχουμε νικητή στην... κολασμένη Τούμπα;

ΤΟΥΡΝΟΥΑ HALLOWEEN ΜΕ 5.000 ΕΥΡΩ!


Συνδύασε τη διασκέδαση με το κέρδος παίζοντας στους κουλοχέρηδες με θέμα το Halloween αυτό το σαββατοκύριακο! 20 νικητές θα μοιραστούν 5.000 ευρώ στο τετραήμερο τουρνουά! Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ!

Η UNIBET ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Η Unibet σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις ένα πακέτο για το συναρπαστικό Τελικό Live Blackjack στη Ρήγα. Ο Τελικός έχει συνολικό έπαθλο 15.000 ευρώ και ο νικητής θα φύγει πλουσιότερος κατά 8.000 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα