«Τελικός» για την Βασίλισσα

00:00 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ αν και έπαιξε ψυχωμένα στις Σέρρες, στα τελευταία λεπτά έκανε παιδαριώδη λάθη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την τρίτη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Για την πέμπτη αγωνιστικής της Α2 η Ένωση υποδέχεται το Πέραμα(17:00,aek365.gr) και όλοι μέσα στην ομάδα μίλησαν για« τελικό» καθώς σε περίπτωση ήττας, η Βασίλισσα μένει πολύ μακριά από τις θέσεις της κορυφής, ενώ μπαίνει από πολύ νωρίς σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ,Δημήτρης Λιόγας , σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση ,αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είδε τρείς παίκτες, από το ήδη περιορισμένο ρόστερ της ομάδας, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα. Ο Βαγγέλης Σκλάβος και ο Δημήτρης Τζόλος έχασαν αρκετές προπονήσεις αλλά αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά αν και δεν θα είναι απολύτως έτοιμοι. Ο μεγάλος «πονοκέφαλος του έμπειρου τεχνικού όμως ,ακούει στο όνομα, Φώτης Βασιλόπουλος, με τον 26χρονο πλέι μέικερ να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, καθώς πονάει στο πέλμα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στον «τελικό» με το Πέραμα ,παίκτες και διοίκηση τόνισαν ότι περιμένουν την βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό της Ζωφριάς και να δώσει την μεγάλη ώθηση που χρειάζεται η Βασίλισσα, ώστε να φτάσει στην νίκη και να μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία

Keywords
Τυχαία Θέματα