Πλάνα για Football League κάνει ο Σκόρδας

09:50 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη καθώς το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει για την αίτηση που έχει καταθέσει ο ΑΣ και η ΚΜΑ για αντικατάσταση του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ.
Η νυν διοίκηση δεν έχει φανερώσει τα σχέδια της ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Σκόρδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάνει πλάνα για την Football League

μιας και θεωρεί πως αυτή η λύση είναι η ιδανική για τον Άρη και όχι ο υποβιβασμός στην Γ' Εθνική.
Βέβαια, τα πλάνα της διοίκησης Σκόρδα ενδέχεται να ανατραπούν στην περίπτωση που και η δεύτερη αίτηση της ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99 απορριφθεί καθώς τότε η ομάδα θα είναι και πάλι εκτεθειμένη στους πιστωτές και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Football League.
Στο απέναντι στρατόπεδο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποια κατηγορία προτιμούν τον Άρη αφού περιμένουν πρώτα την απόφαση για την παραμονή ή μη του Σκόρδα στην διοίκηση. Σε περίπτωση ανατροπής, τότε στο νέο Δ.Σ. θα βρίσκονται σίγουρα οι Παπαϊωάννου, Γράντας και Δασυγένης που εμφανίζονται ενοχλημένοι με την δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση και σημειώνουν πως "δεν θέλουμε να δημιουργούνται ελπίδες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα