Οι επόμενες κινήσεις της Βασίλισσας

11:21 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της ήδη 8 παίκτες. Φαλέκας, Τζόλος, Κοψαύτης, Κουκουράβας, Βεσκούκης, Γκιζόγιαννης, Στούκας και Σιαμανδούρας έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Βασίλισσα. Στις προθέσεις των ανθρώπων της διοίκησης Αλεξίου και του Βαγγέλη Ζιάγκου, είναι να γίνουν ακόμη τουλάχιστον 4 μεταγραφές και πιθανόν να γίνει και μία πέμπτη.
Ο Πολυτάρχου από χθες είναι ο 9ος παίκτης της ΑΕΚ που έρχεται στην ΑΕΚ, ενώ

ανάμεσα σε Χαρισμίδη - Δέσπο «παίζεται» η θέση του βασικού σέντερ. Οι άλλες δύο μεταγραφές θα είναι παίκτες κάτω των 22 ετών, αφού ο κανονισμός της ΕΟΚ αναφέρει τουλάχιστον 4 νεαρούς παίκτες στην 12αδα (υπάρχουν ήδη Τζόλος - Στούκας).
Όταν γίνουν και οι τέσσερις επόμενες μεταγραφές, τότε θα δει ο Ζιάγκος αν χρειάζεται και μια ακόμη μεταγραφή για 13ο παίκτη στο ρόστερ. Η διοίκηση Αλεξίου έχει δώσει την έγκριση στον προπονητή για να διαμορφώσει το ρόστερ, όπως επιθυμεί και με βάση το πλάνο που έχει στο μυαλό του.
Δείγμα της απολύτου εμπιστοσύνης που έχουν στον Ζιάγκο στην διοίκηση του μπασκετικού τμήματος, αφού ήταν επιλογή τους να είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του προπονητή της ΑΕΚ που θα την ανεβάσει στην Α2. Παρότι δέχθηκαν «πιέσεις» από ανθρώπους εκτός Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής (και εξωθεσμικούς) για άλλους προπονητές...

Keywords
Τυχαία Θέματα