Μαύρος: Δεν έπρεπε να το μάθω από τους δημοσιογράφους

10:21 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αναβάλει την προγραμματίσει για την Τρίτη (21/8) συνέντευξη Τύπου, εξήγησε ο Θωμάς Μαύρος και στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, αλλά και στη LIVE SPORT. Ο θωμάς ωστόσο στην πρώτη εφημερίδα, με... τάκτ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για το ενδιαφέρον Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Δεν θα κάνω συνέντευξη Τύπου που θα είχα προγραμματίσει, καθώς βλέπω πως γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και θέλω να περιμένω να δω τι θα γίνει. Θα δω πως θα προχωρήσουν τα πράγματα και στη συνέχεια θα αποφασίσω αν και πότε θα μιλήσω. Μακάρι να βγει κάτι καλό για την ΑΕΚ και να βρεθεί μια σταθερή λύση για την ομάδα. Αυτό προέχει. Η σωτηρία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος. Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Αν βρεθεί δηλαδή κάποιος άνθρωπος και βάλει λεφτά. Απλά θα ήθελα να είχα ενημερωθεί άμεσα για το θέμα και να το ξέρω, όχι να το μαθαίνω από δημοσιογράφους χωρίς να μου έχει πει κάποιος από την ΠΑΕ πρώτα τι γίνεται», είπε ο Μαύρος στην ΩΡΑ.

Μετά και τις δηλώσεις Μαύρου αξίζει να τονίσουμε πως έχει η κατάσταση: Εκτός από τον Ανδρέα Δημητρέλο που είχε ενημέρωση, αλλά περίμενε προφανώς πρώτα να οριστικοποιηθεί το ενδιαφέρον και ίσως γι' αυτό δεν είχε ενημερώσει τον Μαύρο, η μπάλα... παίρνει και τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος μιλώντας δεξιά κι αριστερά φέρεται να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση Βιντιάδη να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Όμως, δεν φρόντισε να έχει ενημερώσει τον Μαύρο που ακόμη και πριν λίγες ημέρες στήριξε δημοσίως τον γνωστό καλλιτέχνη.

Ο Θωμάς Μαύρος πάντως έκανε δηλώσεις και στην εφημερίδα Livesport όπου είπε: «Πρόκειται για μία σοβαρή πρόταση που μακάρι να προχωρήσει για να σωθεί η ΑΕΚ και να βρει τον δρόμο της. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, όπως άκουσα από τον κ. Δημητρέλο. Μακάρι για το καλό της ΑΕΚ να είναι αυτή η λύση. Απαιτείται ηρεμία και ενότητα. Δεν χρειάζονται λόγια όσο είναι σε εξέλιξη το θέμα. Συνέντευξη Τύπου θα κάνω μόνο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση. Εκεί θα μιλήσω για όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα