Οι επιστροφές και η... αυτοψία

11:56 28/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μεγάλες επιστροφές μιλάει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της. "Τους παίκτες που έφτιαξαν τον κόσμο θέλει να φέρει στην "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ο Μελισσανίδης για αυτό και θα ψαχτεί στη συνέχεια για περιπτώσεις όπως των Τζιμπούρ και Σκόκο. Η αρχή θα γίνει με τον Κατσουράνη ενώ και ο Λεονάρντο όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει πως θέλει να επιστρέψει στην Ένωση". Η "Ωρα" επίσης τονίζει πως ο Μελισσανίδης δεν σχεδιάζει ομάδα-ξαναζεσταμένο

φαγητό αλλά θα ασχοληθεί με διεθνούς κλάσης παίκτες τους οποίους η ΑΕΚ όταν είχε δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο στόχαστρο θα μπούν και Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό με τους Παπασταθόπουλο, Σαμαρά, Τοροσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη να βρίσκονται στη λίστα. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην επίσκεψη του Τίγρη στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και το σοκ και δέος που έχει προκαλέσει η παρουσία του κόσμου της Ένωσης στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας.

SPORTDAY

Θέμα για την "Αγιά Σοφιά" φιλοξενεί η εφημερίδα ανοίγοντας, όπως αναφέρει, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ παρουσιάζοντας της εκκρεμότητες και τα ως τώρα δεδομένα. Από εκεί και πέρα και εδώ υπάρχει στα σχέδια για τη νέα ομάδα της ΑΕΚ με την επιστροφή πολλών παικτών.

GOAL NEWS

Στα όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε διαδικτυακή εκπομπή στέκεται η εφημερίδα και κυρίως στις δηλώσεις του για τον Κατσουράνη. Όπως τονίζει πλέον η πόρτα άνοιξε και επίσημα στον Έλληνα άσο. Από εκεί και πέρα το Goal μιλάει για τραγελαφικά γεγονότα αναφορικά με την κόντρα για το πόσες ομάδες θα ανέβουν τη σεζόν 2014-15 στη Σούπερ Λίγκα. Όπως τονίζεται η Football League θα έχει γίνει ένας όμιλος και θα ανεβαίνουν μόνο δύο ομάδες κάτι που θα κάνει το Πρωτάθλημα έναν ολόκληρο μαραθώνιο και σίγουρα η υπόθεση άνοδος θα είναι δυσκολότερη. "Κάνουν δύσκολη τη ζωή της ΑΕΚ" γράφει χαρακτηριστικά το Goal.

LIVE SPORT

Για την "αυτοψία" του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια γράφει η εφημερίδα. Αναλύει τα όλα όσα είδε και μιλάει για τα δεδομένα της ανέγερσης του νέου γηπέδου στα ιερά χώματα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα