Οι αλλαγές, το ξεκαθάρισμα και ο... άθλος

23:36 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκαθάρισμα για να ελπίζει

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365

Το μαρτύριο του δεύτερου γύρου, επιτέλους, έλαβε τέλος και αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά έρχεται και ένα άλλο ένα μίνι-μαρτύριο στα πλέι-οφ. Με την εικόνα που εμφανίζει η ΑΕΚ τι προσδοκίες να έχει κάνείς και τι ελπίδες; Η ομάδα απλά δεν βλέπετε και αδυνατεί να παρουσιάσει κάτι υποφερτό ακόμα και απέναντι σε ομάδες όπως η Δόξα Δράμας που αποδεδειγμένα δεν διέθετε την ποιότητα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα;.

Είτε πάντως έρθει το

θαύμα στα πλέι-οφ είτε όχι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τη συνέχεια. Η διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση πρέπει να προχωρήσει σε βαθύ ξεκαθάρισμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ αποδεδειγμένα πλέον, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν μπορούν να προσφέρουν. Οι ευκαιρίες δόθηκαν και σπαταλήθηκαν. Είναι καιρός να δούμε στη θέση αδιάφορων, «ταλαντούχων» και χωρίς ποιότητα παικτών, νεαρούς ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον θα έχουν όρεξη και πιθανότητες να εξελιχθούν.

Είναι επίσης καιρός να δούμε και ουσιαστικότερη δουλειά στα τμήματα υποδομής. Η ΑΕΚ τα έχει ανάγκη και η δεύτερη ομάδα δεν μπορεί να λειτουργεί (όπως έγινε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια) ως η «αποθήκη» παικτών που δεν διαθέτουν την ποιότητα να αγωνιστούν στην πρώτη. Η δεύτερη ομάδα αναγκαστικά θα πρέπει να αιμοδοτεί την πρώτη με παίκτες που τουλάχιστον θα ξέρουν τα βασικά του αθλήματος και ο προπονητής της πρώτης θα πρέπει να έχει την φιλοσοφία του να τους δίνει, σε κάθε ευκαιρία, χρόνο συμμετοχής.

Το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως...

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Ο άθλος ολοκληρώθηκε

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Σε αναζήτηση κινήτρου για το σημερινό παιχνίδι βρισκόταν ο προπονητής της ΑΕΚ και το βρήκε. Ομολογουμένως όλοι οι υπόλοιποι δεν το είχαμε καταλάβει, όμως εκείνος το γνώριζε εκ των προτέρων. Ποιο ήταν αυτό; Μα η Ένωση να γίνει η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ που δεν θα έχει κερδίσει, ούτε εντός, ούτε εκτός, την πεσμένη από το πρώτο της ματς, Δόξα Δράμας. Φέρτε έναν προπονητή από τους υπόλοιπους 15 του πρωταθλήματος και αν δεν παραδεχθεί δημόσια πως αυτός είναι άθλος, τότε εγώ θα γίνω... παπάς. Ίσως έτσι έρθω πιο... κοντά στον κόουτς και μπω στη λογική του.

Βέβαια, ο άθλος δεν θα ερχόταν από την αρχή του αγώνα, αλλά έπρεπε κατά τη διάρκεια του ματς να βάλει το χέρι του. Έβγαλε ο κόουτς τον μοναδικό «κανονικό» παίκτη που υπήρχε στα αμυντικά χαφ, για να βάλει στη θέση του τον Γεωργέα, ενώ αν γυρνούσε στον πάγκο, δεν υπήρχε άλλο αμυντικό χαφ. Και επειδή η ρουφιάνα η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, τραυματίστηκε ο Αργυρίου και αναγκάστηκε να βάλει τον Λαγό δίπλα στον Φούντα. Μιλάμε για «κόφτες» που αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου, θα τον έβαζαν κρατητήριο και την επομένη θα έτρωγε ισόβια για αυτό το... έγκλημα που έκανε στο άθλημα.

Αμ το άλλο; Γυρνάει ο Γκούντγιονσεν μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα