Φωτογραφίες από τον τόπο της συμπλοκής με τον Μάριον Κόλα (ΦΩΤΟ/VIDEO)

17:18 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Κυριακής επιβεβαίωσε το θανάσιμο τραυματισμό του διαβόητου εγκληματία και δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μάριο Κόλα, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον τόπο της συμπλοκής.

Όπως αναφέρεται, διακριβώθηκε δακτυλοσκοπικά, ότι ο ένοπλος δράστης που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα (21.07.2013), στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, είναι ο αναζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, υπήκοος Αλβανίας (Επ.)

KOLA (Ον.) MARIAN.

Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από πυρά στο γόνατο κατά την επιχείρηση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κόλα έριξε πρώτος εναντίον των αντρών της ομάδας ΕΚΑΜ και αυτοί απάντησαν με ριπές. Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής Θ. Βουγιουκλάκη, μία σφαίρα τον βρήκε στην πλάτη από απόσταση 20-30 μέτρων και του προκάλεσε τυφλό θανατηφόρο τραύμα. Στη συμπλοκή έπεσαν περισσότερες από 100 σφαίρες ενώ διέφυγε ο δεύτερος κακοποιός Ιλίρ Κούπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα