Ο «Τίγρης» και οι… άλλοι

09:47 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο: «τώρα ή ποτέ» η εφημερίδα αναφέρεται στο επικείμενο ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Νοτιά, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, με τον πρώτο μάλιστα συναινεί στο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να «αναστήσουν» την ΑΕΚ. Παράλληλα, τονίζεται πως είναι υποχρέωση όλων των άλλων προσκεκλημένων, της «ομάδας» του 2004 να δώσουν το «παρών», με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως ο «Τίγρης» δεν είναι διατεθειμένος να παραστεί σε αυτή τη συνάντηση αν δεν παραβρεθούν

όλοι, καθώς θεωρεί πως μόνο έτσι μπορεί να δοθεί ουσιαστική και άμεση λύση, ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους δεν καλέστηκαν οι Νικολαΐδης και Κανελλόπουλος. Όσον αφορά το ματς, η «SD» στέκεται στο καλό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ, που όμως πάλι ηττήθηκε.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η συνάντηση των 5, τους οποίους η εφημερίδα τους ονομάζει «θηρία», είναι το βασικό θέμα της, όπου τονίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει θετικός να συμμετάσχει σε μία τέτοια κίνηση, εφόσον Νοτιάς, Παππάς, Χατζηιωάννου και Γκούμας δώσουν το «παρών» σε ένα τέτοιο ραντεβού. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Ώρα», τα πρώτα μηνύματα από την «ομάδα» του 2004 είναι θετικά για αυτή τη συνάντηση. Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι η εφημερίδα αναφέρει με έκπληξη: «και όμως... έχασε», τονίζοντας και εδώ πως μία ΑΕΚ που πέταξε στον... βρόντο πέντε κλασσικές ευκαιρίες τελικά ηττήθηκε στο δεύτερο μέρος, καταγράφοντας και τα λάθη που έγιναν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο κάλεσμα του Γιάννη Βούρου, για συνάντηση μαζί με τους Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας με τον «Τίγρη» να δείχνει θετικός ώστε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους και να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως τονίζεται, σήμερα ο επικεφαλής του «Θεμέλιο 21» θα προσπαθήσει να συζητήσει και με όλους προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους. Αναφορά γίνεται και για τον Νίκο Νοτιά, ξεχωριστά, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πιθανότατα θα έχει συνομιλία το απόγευμα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να αναλύσουν τα δεδομένα και να ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΑΕΚ για το αν και πόσα χρήματα θα βάλει ο πρώτος. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Άρη, η εφημερίδα κάνει λόγο για μία «πόρνη μπάλα», καθώς το 0-3 του ημιχρόνου, έγινε 1-0 στο τέλος, καταγράφοντας όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς.

GOAL

Το παιχνίδι με τον Άρη και η ήττα της ΑΕΚ είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης, εκεί όπου ο δικέφαλος έχασε ένα καράβι ευκαιρίες και στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη από μία στημένη φάση, με την εφημερίδα να τονίζει: «αστοχία και... τιμωρία». Αναφορά γίνεται και το κάλεσμα του Βούρου, σε Μελισσανίδη, Νοτιά, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα